Esmee van de Water

Ik kwam er met een onbekende blessure, die de huisarts niet wist te plaatsen. Ik besprak mijn klachten met de fysiotherapeute en zij zag, voelde en wist meteen wat er aan de hand was. Ik heb hele... Ik kwam er met een onbekende blessure, die de huisarts niet wist te plaatsen. Ik besprak mijn klachten met de fysiotherapeute en zij zag, voelde en wist meteen wat er aan de hand was. Ik heb hele goede behandelingen gehad en de fysiotherapeute was zeer vriendelijk en ik kon er gezellige en leuke gesprekken mee voeren.

Adrielle Haan

Goed vertrouwen dat het goed kwam. Hebben er verstand van.

Ton hofmans

Goed geholpen met behandelingen. Duidelijke instructuies voor oefeningen thuis. Maar ook luisterend oor voor je “problemen”

nathalie

Ik ben prettig en goed geholpen door de therapeut. Mijn klachten zijn veel verminderd zodat ik mijn werkzaamheden kan doen in het dagelijks leven.

Jaap

Alles prima, liep alleen af en toe wat uit (10 minuten)

Willy

Ze bleef doorzoeken naar de bron ,waar de pijn vandaan komt.

B. X. Verhoof

Erg tevreden over de snelle en goede behandeling. Ben snel hersteld maar werd soms iets geremd omdat ik te snel ging

Yuri Ran

De zorg was heel erg goed. Het feit dat het geen 10 is komt doordat er altijd uitloop was. Ik begreep dat dat kwam door extreme drukte

kroon

Specifiek aandacht voor de klacht , correct communiceren.