Het open oor en de deskundigheid.
Duidelijke uitleg, prima behandeling met goed resultaat.
N.v.t.
Duidelijk, resultaatgericht, effectief
Als iemand mijn vraagt naar een goede handfysiotherapeut.
Het medeleven en door mij te blijven behandelen omdat ik er denk baat bij te hebben terwijl zij,verschillende gehad dus,voelden dat er weinig verbetering in zat.En mij geadviseerd een afspraak te maken met mijn specialist terwijl ik daar zelf eigenlijk niet aan wilde.Daar heb ik nu een datum voor
Ik wist niet dat handtherapie bestaat en dat je daar goede resultaten mee kunt bereiken
Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Marscha en ook serieus genomen, iets wat ik miste bij mijn huisarts. Er werden hulpmiddelen ingeschakeld. Toch gingen mijn klachten niet helemaal weg, ze raadde mij aan om mijn bloed te laten prikken, ik ben niet zo van de doktoren en toen ik doorverwezen werd naar de reumatoloog heeft zij mij die "schop" gegeven om actie te ondernemen, want ikzelf stelde het maar uit. Uiteindelijk bleek ik reuma te hebben. Dus Marscha bedankt voor die schop die ik nodig had. En voor je fijne behandelingen, ik zal jou zeker bij iedereen aanbevelen.
Hun kundigheid, is super goed.
De behandeling en persoonlijk contact waren goed .
Super aardig
Deskundige en geduldige fysiotherapeut
Kundigheid
Bijzonder prettig persoon. Neemt de tijd en heeft interesse voor de cliënt. Zeer kundig en breed georiënteerd.
Heel kundig fijn mens
Handencentrum de Langstraat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Handencentrum de Langstraat heeft de volgende resultaten bereikt:
Handencentrum de Langstraat
Tinie de Munnikstr. 29
5151 VW Drunen
Het open oor en de deskundigheid.
Duidelijke uitleg, prima behandeling met goed resultaat.
N.v.t.
Duidelijk, resultaatgericht, effectief
Als iemand mijn vraagt naar een goede handfysiotherapeut.
Hun kundigheid, is super goed.
De behandeling en persoonlijk contact waren goed .
Super aardig
Deskundige en geduldige fysiotherapeut