Paul
- score 8
- After sales
- 5
- Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
- Na probleem met levering heeft deze discount alles perfect opgelost. Met dank daarvoor !
98% beveelt HandgereedschapDiscounter.nl aan!
98% beveelt HandgereedschapDiscounter.nl aan!
Onbetrouwbare Site. 2 dingen besteld, Beloofde levering 1 a 2 werkdagen. Na een halve week nog niks ontvangen. Gebeld. En dan komen ze er achter dat ze die artikelen helemaal niet meer aanbieden.
Er was een probleem met mijn bestelling, Een set ringsleutels bevatte één verkeerde sleutel (metrisch ipv engels). Dit is keurig opgelost door het bedrijf. Men was prima bereikbaar. Ik heb foto's gestuurd van de verkeerde sleutel en daarna is de juiste sleutel apart nagezonden.
Kan er weinig over zeggen ik heb één stuks gereedschap besteld en kreeg het pas 5 dagen later thuis bezorgd.
Goed. Zoals het hoort.
Prima bedrijf met voor mij het juiste gereedschap.
Ruim aanbod, snelle levering.
goed
Snelle levering goede kwaliteit voor een scherpe prijs.
Levering binnen 3dagen. Product in perfecte staat ontvangen zoals afgebeeld op de site.
Schroevendraaier set besteld. Bij levering bleken er twee te ontbreken. Die werden na mailbericht direct nageleverd. Prima service dus!
Top Bedrijf
Prima service!!
Accurate omschrijving, scherpe prijzen, vlotte levering en fysiek adres/mogelijkheid om af te halen. Deze club heeft vertrouwen in zijn concept en verstop zich niet. Hulde
Ik heb met dit bedrijf goede zaken gedaan. ze hebben een duidelijke site die je makkelijk en snel naar je benodigde artikelen stuurt. Ook de bestelling is goed en snel behandeld ik had het artikel binnen 3 dagen in huis. Ik was dus erg tevreden over hen.
HandgereedschapDiscounter.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
HandgereedschapDiscounter.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
HandgereedschapDiscounter.nl
Wautgershoeve 3
5708 VE Helmond
Goed. Zoals het hoort.
Prima bedrijf met voor mij het juiste gereedschap.
Ruim aanbod, snelle levering.
goed
Snelle levering goede kwaliteit voor een scherpe prijs.
Top Bedrijf
Prima service!!