Mantelzorg van mevr. Verhees

Er is nog te weinig over te melden.
Mevr. Verhees is er nog steeds niet goed aan thuis.

Geen mening

E.P.J. van den Heuvel

Onze ervaringen met de traplift zijn prima. Geen verdere opmerkingen.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

De traplift is op precies de afgesproken tijd afgeleverd en de volgende dag op de afgesproken tijd gemonteerd, binnen de door Handicare aangegeven tijd van ca 4 uur. De instructies voor gebruik... De traplift is op precies de afgesproken tijd afgeleverd en de volgende dag op de afgesproken tijd gemonteerd, binnen de door Handicare aangegeven tijd van ca 4 uur. De instructies voor gebruik zijn duidelijk en goed gegeven. We zijn hiermee heel tevreden.

B Olij

We zijn zeer tevreden

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Afspraken worden goed nagekomen. Monteur keurig en vriendelijk. Goede uitleg gebruik lift

M.W. Nelis

Duidelijke en heldere organisatie die afspraken en toezeggingen nakomt.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Nette en correcte monteurs, die alle werkzaamheden inoverleg starten en afwerken en opleveren

mevrouw van den Berg

Goede service , goede instructies , correcte afhandeling van de order , prijs kwaliteit verhouding is prima , een mooie product met goede eigenschappen

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Prettige medewerkers die je serieus nemen ook als je belt zelfs dan wordt je correct te woord gestaan

Goede service, nette afhandeling.

J.lagerwaard

Goede ervaring. Plaatsing is netjes gedaan door vriendelijke monteur.Tot nu toe bevalt de traplift naar verwachting , alleen valt het geluid een beetje tegen,maakt meer lawaai als verwacht.

Wim Koch

Joy Bansingh is een goede verkoper maar schuift bij klachten de bal door. Service monteur Kaal komt langs, doet zijn best maar kan mijn twijfels niet wegnemen. Ik blijf het een rammelend... Joy Bansingh is een goede verkoper maar schuift bij klachten de bal door. Service monteur Kaal komt langs, doet zijn best maar kan mijn twijfels niet wegnemen. Ik blijf het een rammelend stoomtrammetje vinden.

M. Dijkstra

De ervaring met Handicare heb ik als zeer plezierig ervaren.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Een sterk punt vond ik dat de gemaakte afspraken volledig werden nagekomen.