Jacques Witteman

Adequaat, zonder onnodige franje. Wel was onduidelijk of trapleuning wel of niet eraf moest. Tenslotte had m.i. de lift iets meer naar de muur geplaatst kunnen worden.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

deskundige installateu, die waarschijnlijk wel mijn bezoekersparkeerpas heeft meegenomen

Wolf

Zeer tevreden

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

netjes gewerkt , willen alleen de rekening betalen

ZEER TEVREDEN

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

HHET IS PRETTTIGDAT JE NAAST DE VELEKOSTEN DIE JE HEBT BIJ U IN TERMIJNEN KUNT BETALEN

Prima verlopen eerste gesprek, gelegenheid voor vragen, offerte en verdere opvolging. Prima communicatie mbt goederenlevering en plaatsing. Plaatsing keurig uitgevoerd, schoon opgeleverd en goede... Prima verlopen eerste gesprek, gelegenheid voor vragen, offerte en verdere opvolging. Prima communicatie mbt goederenlevering en plaatsing. Plaatsing keurig uitgevoerd, schoon opgeleverd en goede instructie.

Communicatie

Uitstekende informatieverstrekking ter plaatse door de technisch zeer goed onderlegde vertegenwoordiger. Vervolgens duidelijke afspraken omtrent levering van de montagestukken en de follow-up m.b.t.... Uitstekende informatieverstrekking ter plaatse door de technisch zeer goed onderlegde vertegenwoordiger. Vervolgens duidelijke afspraken omtrent levering van de montagestukken en de follow-up m.b.t. de installatie.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Gewoon op alle fronten prima georganiseerd bedrijf.

R.Sikkema

Prima service en goed produkt

Zie boven

S.de Boer

Ervaring is tot op heden uitstekend. De montage gebeurde snel en de traplift werkt uitstekend. Voorlopig alle lof.

Rochdale

Er is niet doorgegeven dat de vloerafwerking al gereed moest zijn voor de plaatsing van de lift.
Op de dag van de plaatsing wilde de monteur om deze reden eigenlijk weg gaan.
Binnen 1...
Op de dag van de plaatsing wilde de monteur om deze reden eigenlijk weg gaan.
Binnen 1 week een storing met de lift. Monteur is geweest en geeft aan dat de accu's slecht waren. Zou de accu's hebben vervangen?
Twee dagen later opnieuw een storing. Ander monteur komt en geeft aan dat de accu's heel slecht zijn. Terwijl deze twee dagen eerder vervangen zouden zijn.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Rustige monteur, is in voor een babbeltje en een kopje thee

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

boven aan de stang waar het stoeltje over schuift zit een beschadiging. een stukje van het email is er vanaf. Ik heb een foto gemaakt 2 dagen na de installatie van de traplift.

c jonk

Heel goed gedaan