Alle contacten verliepen tot nu aan toe zeer prettig, geleverde informatie was duidelijk, interne lijnen werden duidelijk aangegeven.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

De wijze van werken van de installateur was zoals je het altijd wel zou willen: Uitstekend!

J. Van der Jagt

De stoeltjeslift is bij ons op 23december J.l. Geïnstalleerd en zijn er tot op heden heel tevreden over.
Wij waren zeer verbaasd dat de aflevering zo snel en correct verliep.
PS. men...
Wij waren zeer verbaasd dat de aflevering zo snel en correct verliep.
PS. men heeft ons toegezegd dat de stoel vervangen wordt.

J.T. Booi

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Het automatische voetplankje doet het niet altijd. Verder is er geen overleg geweest over de plaats van de bediening van de haal- en brengknop. Bovendien staat de traplift meer van de muur af... Het automatische voetplankje doet het niet altijd. Verder is er geen overleg geweest over de plaats van de bediening van de haal- en brengknop. Bovendien staat de traplift meer van de muur af dan de verkoper heeft gezegd. Wel was hij - t.o.v. de concurrenten - de enige die vroeg of ik hoogtevrees had (de lift is aan de binnenzijde van de trap geplaatst). Ook vind ik de reclame met lachende personen - die ook nog eens zo te zien niets mankeren - niet passend; de reden van aanschaf is niet leuk en om medische redenen noodzakelijk.

w. de jong

Afspraak nagekomen, goed geinstalleerd, goede uitleg en de traplift voldoet!

Zie antwoord hiervoor

Traplift

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Goede voorlichting en plezierige service

CJ Dissel

Alles goed geplaatst door zeer kundige monteur en mooie lift.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Alles is goed afgehandeld.Ben Heel tevreden.

IK heb de traplicht sinds3 dagen maar mijn eerste ervaring is heel goed
Kan nu weer normaal boven komen dus het gaat geweldig
Het ziet er allemaal prachtig uit en werkt heel goed

De aankoop en installatie van een traplift.

Goede uitleg.

Vlotte service, na meting snel nieuwe trap geleverd

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Snelle reactie op verzoek offerte en afhandeling daarvan.

(Bewerkt)

Offerte traplift gevraagd. Na akkoord de lift ingemeten. Reacties en tijdverloop naar genoegen. De trap is niet geleverd volgens de gemaakte afspraken. Door andere uitvoering stopplaats niet meer... Offerte traplift gevraagd. Na akkoord de lift ingemeten. Reacties en tijdverloop naar genoegen. De trap is niet geleverd volgens de gemaakte afspraken. Door andere uitvoering stopplaats niet meer op een logische plek. Eindpunt stop nu onder/in de kapstok. Zeer hinderlijk.
After sales zal hier een oplossing voor aanreiken. Tot nu toe geen reactie op onze tel. klacht. After sales slecht bereikbaar en slecht georganiseerd??.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

De after sales heeft je bovengenoemde problemen netjes opgelost.