Annie Oud

Mijn ervaring met Handicare is, dat ze vlot en correct hebben gehandeld met keurige uitleg.

zie hierboven.

van Berlo Fysiotherapie OOsterbeek

Is goed, alleen de afwerking van de trap waar de oude lift zat kon beter.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Prettige benadering door het personeel

Fam.Winnubst

Tot op heden uitstekend . Wat betreft de aftersale :( gelukkig ) nog geen ervaring.

Broersen

Alles werkt, maar de stoel is veel te hoog voor mijn moeder! Ze heeft de grootste moeite om zich erop te hijsen. Ik hoop dat hier toch iets aan kan worden gedaan, want het is erg demotiverend!

zie boven

A.Pals-de Groot

Men was met 2 uur klaar voor het installeren. Super

H. Sax

Snelle levering, netjes gemaakt, uitstekend in gebruik

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Snelle levering etc (zie boven)

S., de KLERK

De traplift heeft van start tot nu uitstekend gewerkt

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Voor de koop duidelijke heldere voorlichting, korte levertijd en installatie binnen de tevoren aangegeven tijd.

postma

Wat een drama.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Nog nooit eerder een firma meegemaakt die zo langs elkaar heen werkt. lang wachten voor oplossingen die vervolgens helemaal mis gaan. Nu al zo veel facturen gehad en hopsa ze vervangen zo weer een... Nog nooit eerder een firma meegemaakt die zo langs elkaar heen werkt. lang wachten voor oplossingen die vervolgens helemaal mis gaan. Nu al zo veel facturen gehad en hopsa ze vervangen zo weer een onderdeel wat weer klauwen met geld kost. Echt nooit meer een lift hier vandaan.

Reactie Handicare:

Dank voor uw reactie. Graag zou Handicare deze situatie met u bespreken om deze op te lossen.

P.Fekkes

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Zeer tevreden met de traplift. Ik heb er al flink wat kilometers mee afgelegd.

Heel goede ervaring