J. Zeeuw

De presentatie en informatie was goed.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

De afwikkeling van de bestelling heeft onnodig lang geduurd, omdat men niet goed had gecheckt of de waarborgsom was overgemaakt.

jan

Ik kan niets anders zeggen,ik had eerst heel veel pijn ann de knieen,maar nu ik de traplift heb,ben ik zo goed als ik vernemen kan ze bijna kwijt,dus alle lof

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

ik kan niets anders zeggen,ik had eerst heel veel pijn ann de knieen,maar nu ik de traplift heb,ben ik zo goed als ik vernemen kan ze bijna kwijt,dus alle lof

Goed en servicegericht.
Afspraken worden ook nagekomen.
Ook wordt aandacht gegevende aan de persoonlijke omstandigheden.

Mensgericht gewerkt.

jeroen

Vanaf 1e kontakt heeft handycare zich aan de afspraken gehouden. De verkoper was kundig en heeft de opdracht goed voorbereid. Bij uitvoering van de opdracht is datgene toegezegd ook nagekomen.... Vanaf 1e kontakt heeft handycare zich aan de afspraken gehouden. De verkoper was kundig en heeft de opdracht goed voorbereid. Bij uitvoering van de opdracht is datgene toegezegd ook nagekomen. Kortom: met minime inspanningen is hetgeen tegen minime overlast gereed gekomen. Prima

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

vanaf 1e kontakt heeft handycare zich aan de afspraken gehouden. De verkoper was kundig en heeft de opdracht goed voorbereid. Bij uitvoering van de opdracht is datgene toegezegd ook nagekomen.... vanaf 1e kontakt heeft handycare zich aan de afspraken gehouden. De verkoper was kundig en heeft de opdracht goed voorbereid. Bij uitvoering van de opdracht is datgene toegezegd ook nagekomen. Kortom: met minime inspanningen is hetgeen tegen minime overlast gereed gekomen. Prima

ValMarAn

De installatie en afhandeling is correct verlopen en zonder een probleem, hetgeen zeker als positief ervaren is, alsook de snelle installatie

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Reactie op een mogelijke verbetering van de levertijd werd als actief gezien, en daardoor is de keuze ook op Uw product gevallen

c.J. Algra

Zeer goed.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

JA. de efficiente manier van aanleveren door een koeriersdienst van de materialen, en de montage later door een monteur. Hierdoor kan de monteur sneller werken(hoeft niet eerst alle materiaal mee te... JA. de efficiente manier van aanleveren door een koeriersdienst van de materialen, en de montage later door een monteur. Hierdoor kan de monteur sneller werken(hoeft niet eerst alle materiaal mee te sjouwen), en is daardoor ook sneller klaar.

Ad van Zonsbeek

Levering was geweldig, er wordt echt meegedacht betreft het probleem, en na de offerte was het binnen 2 weken geregeld , SUPER . En niet te vergeten een keurige meneer die het kwam plaatsen!

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Zie bovenstaande , het was een snelle levering, nette monteur, die alles keurig heeft uitgelegd en onze dochter kon er meteen van maken!

A.l.VOS

Uitstekend

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Helder en duidelijk uitgelegd, ook het belasting voordeel duidelijk uitgelegd

Henny

Prima. Aardige vertegenwoordiger die ook meteen offerte kon uitbrengen en oplossing bood die concurrentie niet bood (zelfs bij aanbieden van hetzelfde product van Handicare!). Prima monteur bij... Prima. Aardige vertegenwoordiger die ook meteen offerte kon uitbrengen en oplossing bood die concurrentie niet bood (zelfs bij aanbieden van hetzelfde product van Handicare!). Prima monteur bij plaatsing; prettig persoon.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

vriendelijke, nette en kundige mensen.

Vd Niet