H.R. Meijer

De traplift is zowel voor mijn vrouw, als voor mij een onmisbaar gereedschap geworden. We hadden er veel eerder een moeten laten monteren.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

De aflevering van de onderdelen en de rust waarmee uw monteur de lift monteerde is mij erg opgevallen. Verder heeft hij mij de technische details haarfijn uitgelegt

C.Koolbergen

Over het algemeen redelijk positief. Toch zijn er een paar minuutjes, de rails zou volgens afspraak met de vertegenwoordiger max 10 cm buiten de eerste treden steken,niet dus het is 24cm geworden... Over het algemeen redelijk positief. Toch zijn er een paar minuutjes, de rails zou volgens afspraak met de vertegenwoordiger max 10 cm buiten de eerste treden steken,niet dus het is 24cm geworden waardoor de doorloop problematischer is. Het tweede punt is dat de afspraak met de monteur gepland was tussen 9 en 12 maar door omstandigheden buiten onze schuld verschoven naar 2 tot 4 uur. Aangezien we alle 2 nog werken koste een 1/2 dag extra en een hoop geregel. Voor de rest is alles keurig verlopen en de lift werkt prima. Mijn suggestie is om met de vertegenwoordiger te vertellen om de juiste info te verstrekken. Vriendelijke groet C.Koolbergen

A. Veijer

In één woord geweldig! Hier aan kan en hoeft niks verbeterd worden. De heer Marcel Telman is een super goede account manager, zowel voor Handycare als voor de cliënt. Deze man behoort gewoon opslag... In één woord geweldig! Hier aan kan en hoeft niks verbeterd worden. De heer Marcel Telman is een super goede account manager, zowel voor Handycare als voor de cliënt. Deze man behoort gewoon opslag te krijgen.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Ja, de aflevering van de spullen was ook van een hoog gehalte. En de monteur wist precies waar hij mee bezig was, een vakman!

Klaproosje

Uitstekend

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Snel schakelen, meedenken en aan afspraken houden. Aan alledrie de criteria voldoet Handicare.

F.C. Roksnoer

Perfect

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Bijzonder uitstekend, mensen die u moet koesteren als personeel. Zowel inmeten als installeren.