mevr H. Niemeijer

Zowel de intake als de montage verliep netjes en vlot. Uw medewerkers waren zeer beleefd tegen mijn moeder.

anoniem

Keurig op tijd, snelle installatie. Werkplek netjes opgeruimd / achter gelaten. Goede uitleg. Vakkundige service!

nee

23 december 2020 is er bij ons een traplift geplaatst. Tot nu toe - 8 februari 2021 - ben ik vol lof over dit hulpmiddel. Zonder moeite "neem" ik nu de "trap"lift!

anoniem

Wij zijn als oudere van bijna 90 en 83 jaar zeer tevreden over werkwijze, uitleg en hulp van monteur bij installatie traplift. Een pluim voor de monteur.

anoniem

Zowel de dame die kwam opmeten als de monteur die de lift plaatste waren vakkundig en prettig in de omgang.

mevr W Matthieu Wilhelmus

Netjes en correct behandeld.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

1 nadeel is levering 1 dag ervoor. Gang staat dan vol. Buren in woonkamer. Maar dit is maar een kleine opmerking. Mijnderzijds.

anoniem

Deze traplift is voor mij een zekerheid om weer veilig beneden te komen. Super! We hadden een prettige monteur. Hij gaf goede heldere uitleg. Dus goede voorlichting!

Zeer goed

dhr. J Beeldman

We hebben goed en duidelijk advies gekregen van dhr. Telman en de monteur heeft prima werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden.

mevr Willems van Rensch

Een 9!