Waardeloze service: reparatieverzoek van 3 juli 2019 nog steeds niet opgelost op 30 september. Kom via klantenservice nooit verder dan liegende en ongeïnteresseerde maria. Morgen gemeente maar weer... Waardeloze service: reparatieverzoek van 3 juli 2019 nog steeds niet opgelost op 30 september. Kom via klantenservice nooit verder dan liegende en ongeïnteresseerde maria. Morgen gemeente maar weer bellen.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Klantgericht en pro actief personeel aantrekken

Reactie Handicare:

Goedemorgen mevrouw,
We vinden het erg vervelend dat u onterveden bent over onze service.
Goedemorgen mevrouw,
We vinden het erg vervelend dat u onterveden bent over onze service.
Graag zouden we met u in contact komen om samen tot een oplossing te komen. Wij hebben u gemaild, maar helaas hebben wij nog geen reactie ontvangen. Wanneer mogelijk, zou u ons kunnen bellen op 072-751 11 75 of mailen naar: traplift@handicare.com. Hartelijk dank.
Vriendelijke groeten, Handicare

A. Bruyn

Ik ben heel erg tevreden over de werkwijze. Zo rustig en netjes gewerkt. Ik heb nog geen kruimel gevonden. Hij had zelfs een stofzuiger bij zich en niets beschadigd.

Geen enkele

Zeer lange wachttijd. 10 juli 2019 toekenning van de gemeente en pas 19 september 2019 een afspraak. Welke nu door ziekte van een monteur niet doorgaat. Overigens waren er bij mijn moeder ook al 2... Zeer lange wachttijd. 10 juli 2019 toekenning van de gemeente en pas 19 september 2019 een afspraak. Welke nu door ziekte van een monteur niet doorgaat. Overigens waren er bij mijn moeder ook al 2 monteurs ziek op het allerlaatste moment.

De traplift zal vermoedelijk pas medio oktober worden geplaatst. Onverantwoord om hier dik 3 maanden op te moeten wachten.

Slecht bedrijf wat organisatorisch de zaken niet aan kan en dit ten koste gaat van de zieke burger.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Minder werk aannemen dan u kunt.

Uw concurrent was vele maken beter. Goedkoop is duurkoop zeker in dit geval voor de zorg.

Reactie Handicare:

Goedenmiddag,
Goedenmiddag,
Inmiddels hebben wij de traplift bij u geplaatst. We hebben geprobeerd de afspraak naar voren te halen. Wij hopen dat alles goed is gegaan en dat u naar tevredenheid de traplift gebruikt. Wanneer er vragen zijn, horen wij het graag. Bedankt voor het melden van uw klacht. Vriendelijke groeten, Handicare trapliften

De Kroon

100% tevreden.

Vriendelijke en kundige adviseur en monteur.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Een goed advies: hou deze mensen in dienst.

Turpijn-Sjoerdsma

Zeer vriendelijke en accurate installateur! Alles opgeruimd en heel goede uitleg!

Sandra

Vanmiddag gebeld met de service lijn omdat mijn moeder haar traplift vast stond in de gang. Mijn moeder heeft een nieuwe heup gekregen en loopt met rollator naar toilet. Dit kan nu niet. Omdat de... Vanmiddag gebeld met de service lijn omdat mijn moeder haar traplift vast stond in de gang. Mijn moeder heeft een nieuwe heup gekregen en loopt met rollator naar toilet. Dit kan nu niet. Omdat de traplift in de weg staat. Dit uitgelegd aan de telefoniste. Er was geen service - monteur beschikbaar ivm cursus. Ik vind dit een zeer kwalijke zaak. Dit ook tegen de telefoniste gezegd. Kreeg weinig begrip. Erg onvriendelijk. Service-monteur was pas vanavond beschikbaar. Ik vroeg om een tijd. Dit konden ze mij ook niet geven. Dat heet Service..??

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?

Altijd een service- monteur beschikbaar. Wat als mensen boven aan de trap vast zitten!!!