Hij heeft meprimaadvies gegeven
Aardige man die mij goed geholpen heeft.
Vriendelijk, duidelijk en professioneel
Nvt
Als je met de rollator komt kun je het gebouw niet in hoor! nergens wordt vermeld dat er aan de andere kant van het gebouw een primitief liftje is voor mensen met een rollator.. En dan voor een eerste afspraak als 81 jarige met zitproblemen een kwartier moeten wachten terwijl de therapeute aan het bellen is! Ik vind dat dat niet kan!
Professioneel, duidelijke communicatie waardoor ik wist wat ik van de behandeling kon verwachten, duidelijke opdrachten voor thuis, vriendelijk.
Deskundig, duidelijk, prettige manier van communiceren
Ik zou er zelf zo weer heen gaan, vond het een prima therapeut
Ze nam mijn klachten serieus en heeft mij zeer goed begeleid. Ze is vriendelijk en kundig. Als ik weer hulp nodig ben, wil ik zeker weer door Liz geholpen worden.
Een rustige man, die goede uitleg geeft.
Deskundig, vriendelijk en humor
Een zeer ervaren man met humor en hij geeft een fijn gevoel dat je welkom bent.En hij neemt mij serieus.
Mijn fysiotherapeut heeft mij goed geholpen en mijn klachten serieus genomen. Hij was eerlijk en oprecht met mij door te stoppen met de behandeling om meer beschadiging van mij pols te voorkomen. Hij is en top handtherapeut????
Creativiteit, deskundigheid, zorgvuldigheid, betrokkenheid en aardig
Handtherapie Groningen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Handtherapie Groningen heeft de volgende resultaten bereikt:
Hij heeft meprimaadvies gegeven
Aardige man die mij goed geholpen heeft.
Vriendelijk, duidelijk en professioneel
Nvt
Deskundig, duidelijk, prettige manier van communiceren
Ik zou er zelf zo weer heen gaan, vond het een prima therapeut
Een rustige man, die goede uitleg geeft.
Deskundig, vriendelijk en humor
Creativiteit, deskundigheid, zorgvuldigheid, betrokkenheid en aardig