Katja

Ik kon last-minute terecht bij Hapjes aan Huis voor een luxe vegetarische lunch. De broodjes waren rijkelijk belegd, maar weinig variatie (veel kaas). We kregen fruitsap en melk erbij, maar had... Ik kon last-minute terecht bij Hapjes aan Huis voor een luxe vegetarische lunch. De broodjes waren rijkelijk belegd, maar weinig variatie (veel kaas). We kregen fruitsap en melk erbij, maar had liever verse jus gehad. Geen servetten meegeleverd.

Reactie Hapjes aan Huis:

Bedankt voor uw feedback. Wij betreuren het dat de door u bestelde lunch niet geheel aan uw verwachting heeft voldaan. We zullen dit aan de uitvoerende cateraar terugkoppelen. Versgeperste jus... Bedankt voor uw feedback. Wij betreuren het dat de door u bestelde lunch niet geheel aan uw verwachting heeft voldaan. We zullen dit aan de uitvoerende cateraar terugkoppelen. Versgeperste jus d'orange maakt helaas geen onderdeel uit van het door u bestelde assortiment.

janny

We hebben een high tea besteld en deze werd, keurig op tijd bij ons bezorgd. Het was lekker en helemaal compleet met servies, servetten en theesoorten.

DHL eCommerce

Wij zijn zeer tevreden over de lokale cateraar. Heerlijke lunch gekregen en ook op tijd. De broodjes waren echt lekker. Zou zeker weer een keertje bij hun bestellen.

Buis

Uitstekend verzorgd

VIPMedia

Heerlijk eten voor een grote partij!

Scheel Peter

Prima bedrijf die zijn afspraken nakomen en uitvoeren

Nanda Vreugdenhil

Heel vriendelijk en goed geholpen en heerlijke buffetten

Anne Benson

Prima lunch, jammer dat niet goed gekeken was naar de bestelling.

Ineke Huisman

Perfect verzorgd.