Particulier
- Product of service:
- Diner
Diner was uitstekend, goede kwaliteit en goede service.
Het leek me een mooie uitkomst: kerstdiner bestellen die een dag van tevoren bezorgd wordt. Ik kreeg ook een melding van een tijdslot wanneer ik het kon verwachten, tussen half 5 en half 6. Maar het is niet bezorgd. En wat ik onbegrijpelijk vind: op kerstavond en op kerst, op een dag dat er zoveel bestellingen worden geleverd, zijn ze telefonisch niet bereikbaar.
Voor het 2e jaar achtereenvolgens voor 7 personen een 3 gangendiner naar keuze besteld. Alles op tijd bezorgd en weer met duidelijke beschrijving voorzien, hoe de gerechten gereed te maken voor uitserveren.
Heerlijk gegeten
Arnoud kwam het eten brengen, had alles netjes neergezet en uitgelegd wat voor gerechten hij op de tafels had gezet. Er was goed rekening gehouden met de "dieet" wensen / voedingsvoorkeuren. En er was van alles voldoende. Misschien was iets meer stokbrood goed geweest. Dit heb ik ook aangegeven bij Arnoud toen hij de spullen kwam ophalen. We hadden er ook voor gekozen om glaswerk te laten leveren dat was heel fijn.
Lunchbuffet: voor herhaling vatbaar. Uitgevoerd door Roaming Chefs, Arnhem. Qua hoeveelheid meer dan genoeg (zelfs te veel broodjes). Iets meer vegan ' smeersels' was fijn geweest.
Hapjes werden op tijd bezorgd. Waren heerlijk!
Uitstekende catering
Eerste keer besteld en was nieuwsgierig hoe het zou zijn. Het is perfect maar zo goed. Ook goed verpakt en gewoon voor herhaling vatbaar. Mijn complimenten. Erg goed
Wat hebben we geweldig lekker gegeten!! Ons sinterklaasfeest kreeg zo wel een heel feestelijk tintje. De hoeveelheid en kwaliteit van het eten was uitstekend. Niets dan lof!!!
Wij hadden op een zondag de high tea met de familie. Het werd op zaterdag bezorgd. Ik moet zeggen het zag er prima verzorgd uit en iedereen vond het erg lekker en ook goed gevarieerd.
Uitstekend bedrijf. Alles op tijd, warm en koud. Keurig en professioneel geplaatst. Top
Alles was prima verzorgd en werd op tijd gebracht!
Heerlijk Italiaans buffet ruim voldoende. Goede levering vriendelijk top
Heel prettig!
Hapjes aan Huis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hapjes aan Huis heeft de volgende resultaten bereikt:
Hapjes aan Huis
Pieter Goedkoopweg 16
2031 EL Haarlem
Heerlijk gegeten
Hapjes werden op tijd bezorgd. Waren heerlijk!
Uitstekende catering
Alles was prima verzorgd en werd op tijd gebracht!
Heerlijk Italiaans buffet ruim voldoende. Goede levering vriendelijk top
Heel prettig!