Marie

SterSterLege sterLege sterLege ster

Eerste keer was goed, tweede keer bedroevend.

Optijd geleverd.

Antwoord Hapjesschaal

beste, bedankt voor uw reactie, u heeft niet goed gelezen wat het product precies inhoud, jammer dat u niet schuldbewust bent , we hebben dit uitgelegd in de mail. jammer dat je daarna de schuld bij ons legt, het zij zo ...we stonden 100% achter hetgeen we hebben geleverd, zo ook onze andere klanten zoals je kunt lezen

Geantwoord op

Sandra

FANTASTISCH! Alleen maar complimenten ontvangen van gasten! Goed verpakt, duidelijk omschreven, zeer smaakvol

Zeer smaakvol!!!

buttner

Het was super lekker,en goed bezorgd en netjes verpakt.

prima ervaring

oudshoorn

SterSterSterSterLege ster

keurig op tijd geleverd met voortreffelijke smaken

heerlijke smaken

Nj vd Bos

Goede service. Duidelijke, tijdige en live informatie over de levertijd. Keurig afgeleverd en heerlijke hapjes! Echt een aanrader!

hartmann

We hadden op korte termijn luxe hapjes nodig voor een verjaardagsfeestje. Precies conform afspraak is er exact op datum en tijd afgeleverd. Alle hapjes netjes verpakt in dozen en vervolgens in koelboxen. Buiten dat de hapjes net zo lekker waren als dat ze er uit zagen, was de presentatie op de schalen zeer verzorgd. Al met al een zeer ositieve ervaring.

smaken en uitstraling

rabobank geldermalsen

de perfecte combinatie van heel lekker hoeveellheid uitstraling en de prima bezorging . kortom heel erg tevreden

alles al gezegd

kbb mari-louise

Catering was stipt op tijd, prachtig verzorgd en... heerlijk!

bezorgen ook op ons kerstfeest

pierre en cato

Prima bedrijf die zijn afspraken nakomen en uitvoeren

lekkere smaken

diderik

uitstekend verzorgd onze complimenten

dat er geen slechte punten zijn

maxime

we hadden een hightea besteld en deze werd keurig op tijd bezorgd en was perfect verzorgd , onze complimenten

een leuke en handige etagere

selma van hoof

weer hapjes besteld en was weer de moeite waard

leuke hapjes , lekker en altijd perfect geleverd

annemarie

de feesttafel was een daverend succes , het zag er mooi en groot uit, verassende smaken en hapjes

alles klopte , prima webshop

bilal

halal hapjes besteld bij deze organisatie, veel variatie en leuke hapjes

op tijd en netjes bezorgd

Carien Beemsterboer

Fantastisch.. heerlijk genoten van zalige hapjes en broodjes. Iedereen was aangenaam verrast.. echt super 🌸

Goede communicatie mbt het brengen en ophalen. En de zalige hapjes en broodjes

Hapjesschaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Hapjesschaal heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 22 mei 2017

Hapjesschaal

Groot feest of kleine gelegenheid? Hapjesschaal.nl bezorgt alle hapjes en tapas 7 dagen per week bij u thuis, op uw bedrijf of op elke andere gewenste locatie.

Julianastraat 86

5121 LT Rijen

Marie

SterSterLege sterLege sterLege ster

Eerste keer was goed, tweede keer bedroevend.

Optijd geleverd.

Antwoord Hapjesschaal

Geantwoord op

Sandra

Zeer smaakvol!!!

buttner

Het was super lekker,en goed bezorgd en netjes verpakt.

prima ervaring

smaken en uitstraling

rabobank geldermalsen

alles al gezegd

kbb mari-louise

Catering was stipt op tijd, prachtig verzorgd en... heerlijk!

bezorgen ook op ons kerstfeest

pierre en cato