Goed,ruikt lekker, schuimt lekker en volgens mij wordt m'n haar er wel schoon van. De conditioner is echt moeilijker om vrij te krijgen zeg Maar. Voelt alsof je heel lang in je handen moet wrijven...Goed,ruikt lekker, schuimt lekker en volgens mij wordt m'n haar er wel schoon van. De conditioner is echt moeilijker om vrij te krijgen zeg Maar. Voelt alsof je heel lang in je handen moet wrijven voordat je wat hebt.
Ymie Neuteboom
Top
Anita
Fijne producten goed voor de wereld
J Franse
Petra
Fijne producten. Goede kwaliteit.
Heleen van Balen
Heel plezierig en klantvriendelijk
Erna Pizziolo
Jacqueline
Nette verzending, sympathiek produkt.
Henrieke Hendriks/Henrieke's Praktijk
Niet verwacht het zo fantastisch te vinden
Natascha
Ze zijn enthousiast (soms iets te enthousiast kijkend naar de hoeveelheid mailtjes). Hoe dan ook, ik vind dat ze goed bezig zijn. Verder blijven ze ook doorgaan met ontwikkelen van nieuwe producten,...Ze zijn enthousiast (soms iets te enthousiast kijkend naar de hoeveelheid mailtjes). Hoe dan ook, ik vind dat ze goed bezig zijn. Verder blijven ze ook doorgaan met ontwikkelen van nieuwe producten, wat ik leuk vind om te zien.