Mooie producten, fijn in gebruik en heerlijke geuren.
Nadine Theunis-Avezaat
Ik ben tevreden met de service van HappySoaps. De producten die ik heb tot nu toe zijn fijn in gebruik. De verpakkingen zijn milieuvriendelijk en vooral de manier van het gratis verzenden...Ik ben tevreden met de service van HappySoaps. De producten die ik heb tot nu toe zijn fijn in gebruik. De verpakkingen zijn milieuvriendelijk en vooral de manier van het gratis verzenden spreekt mij erg aan.
Zeer goed
Marianne Kloosterboer
Ik heb tot nu toe de gekochte producten nog niet gebruikt. Zal later hierop terugkomen met een review. Wat ik gelezen heb is heel positief en vooral duurzaam. Ben prettige geholpen bij mijn...Ik heb tot nu toe de gekochte producten nog niet gebruikt. Zal later hierop terugkomen met een review. Wat ik gelezen heb is heel positief en vooral duurzaam. Ben prettige geholpen bij mijn bestelling en de de aflevering was prima uitgevoerd door de Fietskoerier.
M.van den Berg
Mooi verpakt, ook leuk als cadeautje.
Landra
Zeer goed en persoonlijk. Toen ik aangaf dat de Aloe vera shampoobar niet werkte voor Roos, mijn man kreeg na jaren head&shoulders gebruikt te hebben, nu met deze bar roos en korstjes op zijn hoofd....Zeer goed en persoonlijk. Toen ik aangaf dat de Aloe vera shampoobar niet werkte voor Roos, mijn man kreeg na jaren head&shoulders gebruikt te hebben, nu met deze bar roos en korstjes op zijn hoofd. Na gebeld te hebben met jullie klantenservice kregen we een andere gratis opgestuurd Tee reffic. Fantastische service! Helaas werkt deze ook niet afdoende. Waarschijnlijk kan helaas alleen maar agressieve ingrediënten roos goed aan.
Paul
Geweldige zeepjes. Heerlijke geuren en tegelijkertijf een scrub. Wat wil je nog meer.
Merel Moens
Op Facebook kwam ik happysoaps tegen en was er erg nieuwsgierig naar. Om minder plastic te gebruiken trekt me erg aan en op deze manier wordt het je erg gemakkelijk gemaakt. Ik heb eerst YouTube...Op Facebook kwam ik happysoaps tegen en was er erg nieuwsgierig naar. Om minder plastic te gebruiken trekt me erg aan en op deze manier wordt het je erg gemakkelijk gemaakt. Ik heb eerst YouTube filmpjes gekeken, die zorgde ervoor dat ik de stap waagde. En ik heb er zeker geen spijt van. De shampoo ruikt heerlijk en schuimt goed.
Theo de Vries
Shampoo helemaal goed
Wendy Kleintjens
Prima webshop. Duidelijke uitleg over levering/bezorging en producten zijn netjes verpakt in een mooi doosje.