Lilly

Goede en snelle service.

Cindy

Top service, ik had mijn pakketje wat later dan beloofd ontvangen. Om dat te compenseren mocht ik iets uitzoeken. Dus echt top. Ik ga er heerlijk van genieten

Arthur

Leuke mensen en goed product! De site lag eruit maar kon via de mail een bestelling plaatsen. Jammer van de website maar uitstekende service :)

Beste Arthur,
Beste Arthur,
Hartelijk bedankt voor je review!
De feedback waarderen we enorm, dank dat je door onze producten te gebruiken, samen met ons werkt aan een schoner en gezonder milieu, we stellen dit erg op prijs. Join onze #TeamPlasticVrij Facebookgroep om mee te praten over productontwikkeling: https://www.facebook.com/groups/teamplasticvrij

Marije Vlastuin

(Bewerkt)

Er ging bij mijn bestelling e.e.a. mis, maar hier is goed op gereageerd en alles is opgelost. Prettige klantenservice.

Hoi Marije,
Hartelijk bedankt voor je review!
Heel fijn dat het probleem is opgelost en dat dit je ervaring is met onze klantenservice, de feedback waarderen we enorm :-D
Happy...
Hoi Marije,

Klaas Jan Walda

(Bewerkt)

Klacht goed opgelost

Ellen Montrée

Heerlijk en eerlijk spul!

Linda

Goede afhandeling vd bestelling

Hoi Linda,
Hartelijk bedankt voor je review!
Top, zo horen we het graag! We werken er hard aan om dit zo te houden. De feedback waarderen we enorm!

Charlotte

Heerlijk

Beste Charlotte,
Hartelijk bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat dit je ervaring is, de feedback waarderen we enorm!

Marinda

Super service!

Hoi Marinda,
Hartelijk bedankt voor je review!
Tien uit de tien punt, dit waarderen we enorm! Dank dat je samen met ons werkt aan een schoner en gezonder milieu :-)
Happy Groet,...
Hoi Marinda,

Ina Van Lobberegt

Fijne producten, je doet er lang mee en heerlijke geuren. Makkelijk bestellen en bezorgd op milieu vriendelijke manier.

Beste Ina,
Hartelijk bedankt voor je review!
Tien uit de tien punt, dat zegt heel veel, dank dat je samen met ons werkt aan een schoner en gezonder milieu, de feedback waarderen we enorm :-)...
Beste Ina,