Denise Balje

Mooie en eco friendly verpakkingen, shampoo bars zelf zijn van goede kwaliteit. Ik heb ze nog niet allemaal getest, maar dat ben ik wel van plan. Ook super leuk om als cadeautje aan iemand te geven!

Norma van der Horst

Fijne producten en hoera!! zonder plastic verstuurd! Ik heb altijd een cremespoeling moeten gebruiken voor mijn fijne haar maar met de green-tea shampoo bar van Happy Soaps hoeft dat niet meer! Blij... Fijne producten en hoera!! zonder plastic verstuurd! Ik heb altijd een cremespoeling moeten gebruiken voor mijn fijne haar maar met de green-tea shampoo bar van Happy Soaps hoeft dat niet meer! Blij mee!

Nathalie De vogel

Goede service, snel verzonden, goede kwaliteit

Hanne

Leuk bedrijfje met top producten

Leonie

Fijne shampoobars!

Wivina de Witte-Ditewig

Snelle levering. Eerlijke beschrijving over product en duidelijke beschrijving over het gebruik. Geuren zijn vrij sterk. Ik mis een parfumvrije lijn voor de mensen die niet tegen parfum kunnen en... Snelle levering. Eerlijke beschrijving over product en duidelijke beschrijving over het gebruik. Geuren zijn vrij sterk. Ik mis een parfumvrije lijn voor de mensen die niet tegen parfum kunnen en toch graag plastic vrije producten willen gebruiken.

Annemarie Van Wechem-Zijta

Goede levering