Michelle van Dam

Fijn bedrijf

Loes Beumer

Fijn product

Daphne van der Pol

So HAPPY met jullie shampoo en body bars! Ze ruiken allemaal heerlijk, elke keer bestellen we weer een andere geur maar de kokos limoen Body bar is bij ons toch wel favoriet en dus 1 voor de... So HAPPY met jullie shampoo en body bars! Ze ruiken allemaal heerlijk, elke keer bestellen we weer een andere geur maar de kokos limoen Body bar is bij ons toch wel favoriet en dus 1 voor de standaard bestelling!!! Mijn haar voelt ook heel fijn aan na het wassen dus dat is ook een dikke + !! Zelfs ons 3 jarige zoontje is al groot fan vooral van de fijne konjac sponzen :)

Éva Kostyál

Mijn eerste producten heb ik voor de kerst besteld. Ik moest lang wachten tot ik de pakket kreeg. Dit kwam waarschijnlijk door de drukte voor de kerst. Ik ben benieuwd hoe lang ik op de tweede... Mijn eerste producten heb ik voor de kerst besteld. Ik moest lang wachten tot ik de pakket kreeg. Dit kwam waarschijnlijk door de drukte voor de kerst. Ik ben benieuwd hoe lang ik op de tweede bestelling moet wachten.
Ik vind goed dat we veel minder plastic afval hebben. De shampoo kan ik lang gebruiken omdat maar een klein beetje nodig is voor veel schuim.

Karin van Deudekom