Ik ben zeer positief over Happy Soaps! Tot nu toe zijn we zeer tevreden over de producten (shampoo bars, deodorant, zakje) en ook over de service. Er was maar 1 zakje geleverd i.p.v. 2, maar na een...Ik ben zeer positief over Happy Soaps! Tot nu toe zijn we zeer tevreden over de producten (shampoo bars, deodorant, zakje) en ook over de service. Er was maar 1 zakje geleverd i.p.v. 2, maar na een mailtje kreeg ik er snel nog 2 toegestuurd. Super! Mijn motivatie om o.a. bars te kopen was een milieuvriendelijker huishouden en happy soaps zijn daar zeer ondersteunend aan!
Rieneke van Noort
Fijn bedrijf, lekkere zeepjes
Inge
Goede snelle levering en fantastisch product
Sanderijn
Goed op de hoogte gehouden wanneer product weer leverbaar was en relatief snelle, groene, verzending.
Ellen Vellinga
Het zijn zeer goede producten ze bevallen mij uitstekend
Ilona Ablij
Ik ga zeker meer kopen
Danielleg
Snelle verzending, zonder verzendkosten! Heel fijn.
Ellis Oonk
Erg happy word ik van Happy soaps. Schuimt heerlijk, ruikt heerlijk en fijn in gebruik daarmee bedoem ik..werkt net zo goed als schampoo uit de fles. Heb het al aan meerdere vrienden/familieleden...Erg happy word ik van Happy soaps. Schuimt heerlijk, ruikt heerlijk en fijn in gebruik daarmee bedoem ik..werkt net zo goed als schampoo uit de fles. Heb het al aan meerdere vrienden/familieleden cadeau gedaan. Hoop dat iedereen over gaag op plastic en proefdiervrij