Karin

Super fijn. Altijd jeuk op mijn hoofd gehad. Nu helemaal niets meer. En fijn te weten dat het bijdraagt aan een beter milieu.

Beste Karin,
Hartelijk bedankt voor je review!
Geweldig fijn om te horen dat dit je ervaring is, de feedback waarderen we enorm!

Ineke Haverkotte

De tabletten bevallen prima en frisse smaak. Ik had eerst ander merk maar deze schuimen veel beter. Aan halve tablet heb je ook genoeg en kun je ook prima poetsen.

Hartelijk bedankt voor je review!
Tien uit de tien punt, dit waarderen we enorm! Dank dat je samen met ons werkt aan een schoner en gezonder milieu :-)
Happy Groet,...

Gaby van Wonderen

Heerlijke producten, snelle levering

Beste Gaby,
Hartelijk bedankt voor je review!
Het is heel fijn om te horen dat dit je ervaring is, dank dat je samen met ons werkt aan een schoner en gezonder milieu :-)
Happy...
Beste Gaby,

Hanneke

De website is echt heel vervelend. Vooral als je via je telefoon kijkt. Telkens reclames en onnodige informatie in beeld zodat je totaal het overzicht kwijt raakt. Heel storend en verwarrend.

Beste Hanneke,
Dankjewel voor je review!
Ik zal je feedback over de website meenemen voor onze developers. :-)
SOeraija van HappySoaps

Anita David

Hele fijne producten, vooral de deo en shampoo heel fijn in gebruik. Klantvriendelijk bedrijf, willen je graag helpen. Hele goede visie achter de producten.

Hoi Anita,
Hoi Anita,
Hartelijk bedankt voor je review!
Tien uit de tien punt, dit waarderen we enorm! Dank voor het delen van je ervaring en dat je samen met ons werkt aan een schoner en gezonder milieu :-)

Monique Michielse

Heel goed

BLN1983

(Bewerkt)

Beste slechte ervaring. Bestelling gedaan, bedrag dat afgeschreven werd was drie keer zo hoog als het bestelbedrag. Contact opgenomen met klantenservice en uiteindelijk opgelost

Beste Brigitte,
Bedankt voor je review!
Heel fijn om te horen dat het is opgelost. We proberen de technische issues op de website zsm opgelost te krijgen. :-)
Soeraija...
Beste Brigitte,
Bedankt voor je review!
Soeraija van HappySoaps

Rieta Mulder

Sinds een paar maanden gebruik ik de shampoo na het zwemmen. Een heerlijke geur blijft achter.

Hartelijk bedankt voor je review!
De feedback waarderen we enorm, het is heel fijn om te horen dat dit je ervaring is geweest, we werken er hard aan om dit zo te houden.
Happy...

Wendy Van Wijngaarden

Prima producten

Hoi Wendy,
Hartelijk bedankt voor je review!
Het is heel fijn om te horen, dat dit je ervaring is met ons product, de feedback waarderen we enorm!

Nicoline Baljé

Goed!

Hoi Nicoline,
Hartelijk bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat dit je ervaring is, de feedback waarderen we enorm!