Peter Bosboom

Lekkere producten zonder micro plastics en andere rotzooi

Beste Peter,
Beste Peter,
Bedankt voor je review!
Super fijn dat onze producten jou goed bevalt. :-D De automatische mailtjes kunnen inderdaad voor een vervelend gevoel soms zorgen. Ik stuur je nog een mail hierover. <3
Happy groet,
Soeraija van HappySoaps

Trudy Wijnia

Alleen maar lof, fijne producten!

Suzanne Verhoef

Erg fijn , zeker de kleine shampoo

Romana van Maaren

Snelle levering. Prima producten.

Beste Romana,
Beste Romana,
Hartelijk bedankt voor je review!
De feedback waarderen we enorm, dank dat je door onze producten te gebruiken, samen met ons werkt aan een schoner en gezonder milieu, we stellen dit erg op prijs. Join onze #TeamPlasticVrij Facebookgroep om mee te praten over productontwikkeling: https://www.facebook.com/groups/teamplasticvrij

Emma Kampherbeek

Verpakking helemaal plasticvrij, precies zoals ik het wil hebben.

Hans van den Berg

Kan niet bestellen online

Beste Hans,
Beste Hans,
Bedankt voor je review!
Inderdaad hadden wij enkele bugs op de website. Ik heb geprobeerd om contact met je op te nemen hierover en jou verder te helpen, maar helaas kon ik je niet bereiken. Ik hoor graag van je zodat ik dit kan oplossen met je. :-D
Happy groet,
Soeraija van HappySoaps

Melania Bonnie-Douwes

Deodorant is fijn

Hoi Melania,
Hartelijk bedankt voor je review!
Tien uit de tien punt, dat zegt ons heel veel. Hartelijk dank dat je samen met ons werkt aan een schoner en gezonder milieu.
Happy...
Hoi Melania,

Cootje

Snel geleverd, fijne producten.

Hoi Cootje,
Hartelijk bedankt voor je review!
Dank voor de leuke feedback, we werken er hard aan om dit zo te houden!

Stefanie

Fijne shop met goede producten en goed advies hierover.

Hoi Stefanie,
Hartelijk bedankt voor je review!
Zo horen we het graag! Heel is fijn om te horen dat dit je ervaring is. We werken er hard aan om dit zo te houden!
August...
Hoi Stefanie,

SN

Beste,
Hartelijk bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat dit je ervaring is, de feedback waarderen we enorm :-)