Greta Zwaan

Heerlijke geuren. Bevalt heel goed. Voor ons geen plastic flessen shampoo en conditioner etc meer.

v. Dijk

Zeer goed, snelle levering

Beste V. Dijk,
Beste V. Dijk,
Hartelijk bedankt voor je review!
Zo horen we het graag! Heel is fijn om te horen dat dit je ervaring is met onze producten en dat de snelle levering je beviel. De feedback waarderen we enorm!
Happy Groet,
August van HappySoaps

Marjan de Wildt

Helemaal blij dat ik jullie heb leren kennen. Alles voor het klimaat en heerlijke, geweldige producten. Doe alles aan jullie promotie, hopelijk snel heel Nederland aan de Happy Soaps.

Macy Sierat

Heerlijke natuurlijke producten. Fijn in gebruik en gaat lang mee. De levering was snel (dag erna).

Annelies Swart

Het blauwe haarzeepje was mijn eerste ervaring. Inmiddels heb ik nu ook in het zonnetje m’n factor 30 bar op m’n gezicht en armen. M’n man gebruikt de shaving bar en ik ook nog de deo en... Het blauwe haarzeepje was mijn eerste ervaring. Inmiddels heb ik nu ook in het zonnetje m’n factor 30 bar op m’n gezicht en armen. M’n man gebruikt de shaving bar en ik ook nog de deo en gezichtscrème Heb al menig shampoo bar gehad maar de blauwe blijft m’n favoriet. Als verjaardagscadeautje vraag ik iedereen hun lievelingskleur en iedereen weet inmiddels al wel dat er een shampoo zeepje aankomt. Succes verzekerd met zo’n HappySoaps-kado 🎉
Iedereen ook op zo’n verjaardagsavond bewust maken veel jullie producten en mee terug nemen naar “NATUURLIJK”!

Ellen van der Klis

Alle produkten bevallen zeer goed. Met name ook de deodorant.

Ilse Gijsbers

Snelle service

Beste Ilse,
Bedankt voor je review!
Super fijn dat je tevreden bent met ons. <3 Ik stuur je een mailtje nog hierover. :-D
Tot gauw! :-D
Happy groet,
Soeraija van HappySoaps

Caroline

Heerlijk ruikende zeepjes

Hoi Caroline,
Hartelijk bedankt voor je review!
Tien uit de tien punt, dit geeft ons de kracht om verder te gaan. :-)
Happy Groet,
August van HappySoaps