Royba
- Sterke punten
- Snelle levering en goede service!
Perfect bedrijf
Gsm Computer Services
SPAM Goede prijs en vlotte levering
Makkelijke site, snelle beantwoording mail.
Geweldig.....
Goede website en goede prijs. Verkeerde keuze voor GLS als bezorgbedrijf - de zeer trage bezorging maakte de klantervaring minder positief.
Site duidelijk opgezet, artikel snel gevonden en besteld, nette prijs.
Super snelle levering! Goed product
Top Service, lekker snel geleverd!!
Goedkoop
Heel correcte afhandeling, goede prijs-kwaliteit
Niet duur, groot assortiment, levering duurde wat lang met GLS
Na telefonisch overleg toetsenbord voor mijn Medion Erazer P6689 MD60575 (zwart met blauwe randen) besteld. Volgende dag binnen, meteen gemonteerd en werkt perfect. Top service!
Product precies zoals beschreven. Snelle levering en goed verpakt.
HardwareCity.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
HardwareCity.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
HardwareCity.nl
Venusweg 3
8938BC LEEUWARDEN
Perfect bedrijf
Gsm Computer Services
SPAM Goede prijs en vlotte levering
Makkelijke site, snelle beantwoording mail.
Geweldig.....
Site duidelijk opgezet, artikel snel gevonden en besteld, nette prijs.
Super snelle levering! Goed product
Top Service, lekker snel geleverd!!
Goedkoop
Heel correcte afhandeling, goede prijs-kwaliteit
Niet duur, groot assortiment, levering duurde wat lang met GLS
Product precies zoals beschreven. Snelle levering en goed verpakt.
HardwareCity.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
HardwareCity.nl