9.4 /10

checkbox99% beveelt HardwareCity.nl aan!

J. Lauwers

SPAM Goede prijs en vlotte levering

Goede prijs en vlotte levering

Hendrik

Geweldig.....

Makkelijk onderdeel zoeken

Anthony Newman

SterSterSterSterLege ster

Goede website en goede prijs. Verkeerde keuze voor GLS als bezorgbedrijf - de zeer trage bezorging maakte de klantervaring minder positief.

Goede assortiment en goed prijs

Barst-Telecom

Top Service, lekker snel geleverd!!

Alles is top

Kiekens lieven

Goedkoop

Ben

Niet duur, groot assortiment, levering duurde wat lang met GLS

Groot assortiment

Diederik

Na telefonisch overleg toetsenbord voor mijn Medion Erazer P6689 MD60575 (zwart met blauwe randen) besteld. Volgende dag binnen, meteen gemonteerd en werkt perfect. Top service!

Klantvriendelijk, begrijpend, kennis van zaken en servicegericht.

M.sar

Perfect

Kwalitatief product, goed verpakt, snelle levering

Wim Drenthen

Goede ervaring. Reageert snel. Wij zijn dus tevreden als klant.

Goede en snelle service.

Sarah Markovits

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht. Bestelling op 2 december geplaatst. Nog steeds niet binnen. Aangifte bij politie gedaan.

Antwoord HardwareCity.nl

Gaat hier om een order van zegge en schrijve € 3,95 + de kosten van een postzegel. Gedurende het jaar is brievenbuspost al erg traag en helaas altijd ontraceerbaar. In november en december is het helaas nog trager. Een dikke week overkomstduur is helaas geen uitzondering. Ondanks dat brievenbuspost in de basis op eigen risico is, hebben wij het de 16de nogmaals op de bus gedaan MET DE UITDRUKKELIJKE VERMELDING DAT HET ZEKER (WEER) EEN WEEK ZOU DUREN voordat deze tweede zending aan zou komen. Drie dagen later plaatst ze deze review en zegt ze aangifte te gaan doen. Veel succes daarmee!

Geantwoord op

Paul Van Hout

Positieve ervaring echt wel.

Afspraken en beloftes nakomen. Geweldig.

Mary Bérénice

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb altijd bij jullie besteld en tot 10 november nooit problemen gehad Ik heb op 10 november een bestelling geplaatst en heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. na meerdere berichten heb ik geen reactie. Ik ben mijn bestelling van bijna € 40 kwijt

snelle levering als er geen probleem is

Bv paul.daman.

Heel snel geleverd.

Jullie hebben een goede team. Ik had een mail gestuurd. Met een vraag nog in 20 minuten verder was mijn antwoord er al super gewoon.

Voorthuis

SterSterSterSterLege ster

Leveren snel het juiste product.

Opvallend snel geleverd.

Pepijn

SterSterSterHalve sterLege ster

Tevreden

Net product geleverd, goed ingepakt zodat het niet beschadigd kon raken én werkt naar behoren dus een tevreden klant.

HardwareCity.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

HardwareCity.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 12 februari 2012

HardwareCity.nl

Specialist in laptoponderdelen en reparaties. Naast onze hoofdactiviteit verkopen wij ook Clickballs via onze webshop: www.clickballs.nl

Venusweg 3

Makkelijk onderdeel zoeken

Anthony Newman

Goede assortiment en goed prijs

Barst-Telecom

Top Service, lekker snel geleverd!!

Alles is top

Kiekens lieven

Goedkoop

Ben

Niet duur, groot assortiment, levering duurde wat lang met GLS

Groot assortiment

Diederik

Klantvriendelijk, begrijpend, kennis van zaken en servicegericht.

M.sar

Perfect

Kwalitatief product, goed verpakt, snelle levering

Wim Drenthen

Goede ervaring. Reageert snel. Wij zijn dus tevreden als klant.

Goede en snelle service.

Sarah Markovits

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Antwoord HardwareCity.nl

Geantwoord op

Paul Van Hout

Positieve ervaring echt wel.

Afspraken en beloftes nakomen. Geweldig.

Mary Bérénice

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

snelle levering als er geen probleem is

Bv paul.daman.

Heel snel geleverd.

Voorthuis

SterSterSterSterLege ster

Leveren snel het juiste product.

Opvallend snel geleverd.

Pepijn