9.2 /10

checkbox98% beveelt HartKliniek Nederland aan!

Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?

W. van der Meijden

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

De telefonische bereikbaarheid is abominabel. Meerdere keren geprobeerd ze te bereiken maar steeds nummer zoveel in de wachtrij. Na lang wachten uiteindelijk nummer één maar dan wordt de verbinding verbroken wegens de grote drukte!

hoge bloeddruk en hoge hartslag

Michael

Fijne persoonlijke aandacht. Zeer professioneel.

T. van den Berg

Deskundig en patiënt vriendelijk perfecte coöperatie
Dfe

li

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht. Niet fijn geholpen, de assistentes hebben geen idee wat zij aan het doen zijn -, informatie wordt verkeerd doorgegeven. meerdere malen voor niets bij de kliniek geweest en erg lang moeten wachten op een hartkastje, wat immers niet goed werkte. erg onhandig ding vooral als je snachts hartklachten hebt. mobiel pakken kastje op je enkel plaatsen, ja je leest het goed. Tevens over de narekening niet te spreken , a 600-, euro! Mijn advies, naar het ziekenhuis gaan waar wel professionals werken.

Atriumfibrilleren

Yvonne Peeters

Hele fijne kliniek, korte wachttijd. Cardiologe neemt voldoende de tijd voor je, er wordt goed naar je geluisterd. Goede uitleg bij de onderzoeken en ruimte om de uitslag en opvolging te bespreken.

Dr C.J.M. van Deursen
Fijne kliniek, korte wachttijden en persoonlijke benadering, er wordt goed naar je geluisterd en de tijd genomen om de uitslag met je door te nemen, tevens voldoende ruimte om zelf vragen te stellen en samen te overleggen.
Onderzoek: inspanningstest, echo en holter

PMB

Tot nu toe prettig. Snel tot afspraken en concreet waar je aan toe bent

Dokter Kröner
Ik ben zeer tevreden over de transparante communicatie. Ik had gebeld en zou dezelfde dag worden teruggebeld met antwoord. Dit duurde meerdere dagen zonder tussendoor te communiceren. Ook in de portal zie je niet terug dat er telefonisch een vraag is gesteld zodat je daar de reactie terug te lezen is bv
Vrouwenhart

Cindy

Kundige mensen,sturen je niet even weg met medicatie. Maar nemen je echt serieus

Menno Baars

Zeer vriendelijk personeel, alles wordt snel en accuraat afgehandeld
Dr Pluimen
Stress echo hart

D.

Ontzettend kundig (longcovid patient), snelle reacties van de arts en vriendelijk. Een verademing om iemand te treffen die kennis in huis heeft!

Zeer kundig! Ben blij dat ik deze stap genomen heb.
Dr. Gabeler
Cardioloog, longcovid, pots

Pieter

Wachttijden kloppen niet

Hart

Mevrouw Donker v Schie

Heel fijn ervaren. Goede uitleg.

Straalt rust uit Contact met de persoon
N Rabatic
Hartfilmpje en fietstest

B.M. Mecksenaar

Geweldig personeel

Vd Veen?
Te hoge bloeddruk

HartKliniek Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

HartKliniek Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 15 november 2013

HartKliniek Nederland

HartKliniek is een organisatie van cardiologiecentra met vestigingen verspreid over Nederland. Een afspraak bij ons betekent dat u ook echt direct terecht kunt.

Gooimeer 5-39

1411 DD Naarden

Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?

W. van der Meijden

hoge bloeddruk en hoge hartslag

Michael

Fijne persoonlijke aandacht. Zeer professioneel.

T. van den Berg

Zeer vriendelijk personeel, alles wordt snel en accuraat afgehandeld
Dr Pluimen
Stress echo hart

D.

Zeer kundig! Ben blij dat ik deze stap genomen heb.
Dr. Gabeler
Cardioloog, longcovid, pots

Pieter

Wachttijden kloppen niet

Hart

Mevrouw Donker v Schie

Heel fijn ervaren. Goede uitleg.

Straalt rust uit Contact met de persoon
N Rabatic