Voorlopig wordt de ervaring nog even voortgezet, er komen nog een paar holter-sessies
?
Goed en duidelijk ontvangst. Correcte behandeling. Duidelijke voorlichting.
N.v.t.
Ik ben goed ontvangen. De behandeling ging achter elkaar door. Ik hoefde tussen de behandeling door niet te wachten.
A.s. donderdag kom ik terug voor een fietstest. Tot dan!! Met vr. vr. D....
Niets.
Slecht bereikbaar per openbaar vervoer. Vriendelijke medewerkster. Bij maken van afspraak was verteld dat de holter op afspraak teruggebracht moest worden. Dit bleek niet te kloppen. Holter rook...
De riem en tasje van de holter rook heel sterk naar sigarettenrook. Zeker als niet-roker is het heel vervelend om 48 uur lang steeds een rooklucht te ruiken.
De holter paste in de envelop...
Heel prettig
Gewoon erg goed
Prima kliniek, prettige ontvangst, op tijd en deskundig consult
net
Prettig- er was wel een lange wachttijd in afwachting van cardioloog voor inspanningstest. Bijna 30 minuten. Werd koud ivm ontklede bovenkant, zittend op de fiets aan bedrading vast .
Beperkt. Moest alleen 24 uurs bloeddrukmeter laten installeren. Verslag van de meting met huisarts besproken. Ben wel benieuwd of alles met de facturatie goed gaat, omdat ik een basisbudget...