Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

T. Hamaker

Korte wachttijd inz. afspraken en snelle uitslagen.

Weet niet

Wim Roos

Goed en veilig ontvangen.

J.M.Staffhorst

Prima!

Geen idee..... na 1 behandeling.

Kramer

Top, deskundig, respectvol, rustgevend.

Telefonisch contact... Alles loopt via centraal nummer in Almere. Zou aan te bevelen zijn dat iedere locatie eigen rechtstreeks nummer heeft.

H van Leeuwen

Prima en snel geholpen. Geen lange wachttijd. Dokter Bongartz heeft mij een duidelijk en helder uitleg gegeven over mijn medische achtergrond.

Meer parkeerruimte?

Hoorn

Ik weethet niet

Ria Bruin

E.A.M. Edam-Karel

Mijn ervaring met de Hartkliniek heb ik als prettig en geruststellend ervaren. Ik werd netjes en vriendelijk ontvangen en de cardioloog had alle tijd voor mij.

Een (kort) gesprekje tijdens het eerste bezoek met de cardioloog zou ik als prettig hebben ervaren.