Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Erna

Heel erg fijn

Atie

Uitstekend

Zou het echt niet weten

Casper Souer

Prima, fijn, snel

geen idee

Positieve ervaring. Luisterend oor. Ook goed bereikbaar als je later iets wilt vragen.

Lastig bereikbaar als je met de trein komt. Er is slechte aansluiting van de bus op de trein.

H.Daelmans-Hanssen

Eindelijk iemand die luister

n.v.t.

Geen mening

Rene Blekman

Snelle afspraken, heldere uitleg

Niet

Particulier

Zeer prettige ervaring omdat je snel en serieus geholpen wordt. Ook fijn dat er al meteen onderzoeken gedaan worden

Blijf vooral zo doorgaan

Ik ben er vriendelijk geholpen

zeker als je voor het eerst kom makkelijke kleding meenemen als je moet fietsen