Anoniem 10/10 31-05-2019 Heel goed geholpen Waarover bent u zeer tevreden wat betreft de geleverde zorg? Wat kan er volgens u beter? niks
Marnix Westerink 9/10 29-05-2019 Ik kon op zeer korte termijn terecht en ben op een prettige manier geholpen. Waarover bent u zeer tevreden wat betreft de geleverde zorg? Wat kan er volgens u beter? Tot nu toe geen.
Anoniem 10/10 14-05-2019 Mijn ervaring was positief. Ik was in de vestiging in Lelystad en in Almere Waarover bent u zeer tevreden wat betreft de geleverde zorg? Wat kan er volgens u beter? nvt
Rob Heeneman 10/10 14-05-2019 👍 Waarover bent u zeer tevreden wat betreft de geleverde zorg? Wat kan er volgens u beter? Geen idee
D van Renselaar 8/10 09-05-2019 De dame die mij met de fiets test heeft geholpen was wat mij betreft heel goed. Vriendelijk en onderhoudend en professioneel.
Anoniem 8/10 07-05-2019 Ben pas een paar keer op controle geweest. En dat heb ik als prettig ervaren. Waarover bent u zeer tevreden wat betreft de geleverde zorg? Wat kan er volgens u beter? Geen idee