Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Weerdesteyn

leonora bhola

Vriendelijk, geduldig en punctueel.

Er komt veel informatie en vragen over je heen bij een eerste bezoek, waardoor je misschien niet alle vragen juist beantwoord en/of de informatie allemaal kunt onthouden.

P. van den Blink

Keurig op tijd geholpen. Onderzoeken verliepen prima

Nvt

A Guijt

Fijn

nvt

Johan Spaans

Goede ervaringen. Informele atmosfeer.

weet ik niet

I.V.

Tot nu toe fijn contact met cardioloog maar verder verliep alles best wel beetje chaotisch (zie tekst bij verbeterpunt )en entree gebouw is niet erg prettig…..ook geuren van eten beneden inpast niet... Tot nu toe fijn contact met cardioloog maar verder verliep alles best wel beetje chaotisch (zie tekst bij verbeterpunt )en entree gebouw is niet erg prettig…..ook geuren van eten beneden inpast niet in hartkliniek.
Toch een van de minst prettige klinieken waar ik geweest ben.
Ook de facturering die heel ingewikkeld via mijzelf moet verlopen is erg omslachtig.
Ik wil niet negatief zijn maar ben toch wel geschrokken van div. zaken.
Hoop dat jullie hier iets mee kunnen .
Hartelijke groet,

De baliemedewersters zijn heel vriendelijk maar niet strak en niet genoeg kennis van zaken. Fouten met plannen en duurt heel lang .
Maakt geen proffesionele indruk.
Bij orthopedie in...
Maakt geen proffesionele indruk.
Bij orthopedie in Rijswijk gaat dit veel proffesioneler.
Ook de uitstraling van de kliniek is een beetje armoedig en de toegankelijkheid onduidelijk.

Wilma van der Veen

Om een afspraak of wijziging door te geven, heb ik 3x 20 minuten in de wacht gestaan om dit telefonisch door te kunnen geven

Telefonische bereikbaarheid verbeteren

M.Straathof

Fijn

nvt

I.Veerman

Heel goed

Ik kwam op de fiets en het was erg lastig om te vinden waar de ingang( na 3 keer om het gebouw te zijn gefietst) was en waar ik m'n fiets kwijt kon.

Piet van den Blink

In overzicht instanties bij slagboom parkeerterrein kon ik Hartkliniek niet vinden. Masr ergens op gedrukt. Slagboom ging wel open.