Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Rob

Vriendelijke mensen , en vragen worden goed uitgelegd.

Geen.

Uitermate plezierig en rustgevend.

Zo doorgaan.

HAEJ van Duijn

Wordt vriendelijk ontvangen en geholpen

kan ik nog niet zeggen

Marianne Boutouta-Moll

Het was voor mij de eerste keer dat ik een dergelijk onderzoek onderging. Via de huisarts kwam ik bij de afdeling in Zandvoort terecht en gisteren het vervolgonderzoek in Almere. Voor het onbekende... Het was voor mij de eerste keer dat ik een dergelijk onderzoek onderging. Via de huisarts kwam ik bij de afdeling in Zandvoort terecht en gisteren het vervolgonderzoek in Almere. Voor het onbekende was ik wel wat nerveus. Men legde alles goed uit in beide locaties.Ik voelde mij serieus genomen. Alvorens naar Almere te komen heb ik ,na de mondelinge toelichting van de cardiologe in Zandvoort, de uitleg op de site bekeken.

Ik zou het niet weten eerlijk gezegd.

Nimrah

Ik kwam daar voor een second opinion ,en kreeg een globale uitslag.Geen uitslag van het holteronderzoek geen uitslag van de hartecho,dus zeer teleurgesteld.En het was er steenkoud in de... Ik kwam daar voor een second opinion ,en kreeg een globale uitslag.Geen uitslag van het holteronderzoek geen uitslag van de hartecho,dus zeer teleurgesteld.En het was er steenkoud in de onderzoekskamer terwijl je daar dan half bloot ligt.

Alle uitslagen aan patiënten doorgeven want patiënten hebben daar recht op.Een eigen nummer van de kliniek waar je onder behandeling bent, en niet een 088 nummer .

Heel prettig

In Almere adviseer ik iets meer verplegend personeel voor de nazorg in te zetten

A

Ik heb de Hartkliniek als heel fijn ervaren

n.v.t.

Sheila Brands

24 uur Holterkastje: na inleveren was de mededeling dat het niet mogelijk was om de Holtergeheugenkaart uit te lezen, maar de uitslag zou de maandag er op bekend zijn bij de huisarts. Nou dus niet.... 24 uur Holterkastje: na inleveren was de mededeling dat het niet mogelijk was om de Holtergeheugenkaart uit te lezen, maar de uitslag zou de maandag er op bekend zijn bij de huisarts. Nou dus niet. De donderdag erop waren we bij de huisarts voor de uitslag, nog geen uitslag. De huisarts oest er achteraan en belde om 18:30 uur op en moest ik naar de spoedpost. Wat wij niet begrijpen, waarom heeft de Hartkliniek de afwijkende uitslag niet doorgegeven? Mijn hhuisarts is ook erg teleurgesteld en zal snel niet meer doorverwijzen. Ook bijv. een terugbelnotitie achtergelaten, op een donderdag, dan wordt ik de dinsdag er op teruggebeld. De tekst op de website van de Hartkliniek is schitterend, helaas bllijken dit in de praktijk slechts hete lucht.

heeft u even? Uitlezen gegevens Holterkastje is geen rocketscience, sneller resultaten doorgeven aan de verwijzer, telefonische terugbelnotitie via de website uitschakelen of sneller opvolgen heeft u even? Uitlezen gegevens Holterkastje is geen rocketscience, sneller resultaten doorgeven aan de verwijzer, telefonische terugbelnotitie via de website uitschakelen of sneller opvolgen

A.P.Hoogeboom v Bilderbeek

Er word de nodige aandacht aan de persoon in kwestie besteed, door de cardioloog en het verplegendpersoneel.

NVT

Heel prettig.