Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

C. M. J. Korzelius Onclin

In eerste instantie vond ik het eng omdat ik niet wist wat ik mee zou maken maar al gauw was dat gevoel weg!
Aardig personeel en een kundige dokter die me veel uitleg gaf.

Ik had graag m’n shirt aangehouden. Het is geen tip maar wil het toch even vermelden.

goede cardiologen en korte wachtijd

Arie

Verheijen

Prettig

Anneke van den Akker

Prima ontvangst. Vriendelijke mensen. Duidelijke uitleg. Heel tevreden.

Prwttig ontvangst, goede uitleg en er wordt meegedacht met de patient

??

Ik had gehoopt dat ik meer duidelijkheid zou krijgen. Maar dat was niet zo. Ben er niets wijzer geworden.

Meer duidelijkheid geven. De onderzoeken die ik had had ik al gehad en ook gelijk uitslag.

J. Nieuwland-Cuijon

Zie opmerkingen verderop.

De cardioloog zei geen boe of bah, ik had wel wat informatie tijdens het onderzoek verwacht. Ik heb op vrijdag 21 december 2018 het onderzoek gehad en er werd mij gezegd dat ik maandag de uit slag... De cardioloog zei geen boe of bah, ik had wel wat informatie tijdens het onderzoek verwacht. Ik heb op vrijdag 21 december 2018 het onderzoek gehad en er werd mij gezegd dat ik maandag de uit slag bij de huisarts kon opvragen, maar noch maandagmorgen, maandagmiddag en noch donderdag was de uitslag bij de huisarts bekend!!

Keurig personeel en een dokter die je serieus neemt en de tijd voor je neemt

Hanneke Beets

Vanaf de geplande afspraak tot na de beh andeling geweldig geholpen.
9+!!😁

niet nodig! Echt niet nodig😊