L. Severs

Nette website, snelle levering

Snelle verzending/levering

Jan van niekerk

Uitererst tevreden, dit bedrijf doet meer voor klanten.

Er word alles uit de kast gehaald, om je zo goed mogelijk te helpen!

Kennis van zaken, uitstekende service

Kennis van zaken, uitstekende service

Goed spul en snelle levering

Snelle levering: tot nu toe twee keer een bestelling gedaan en beide keren de volgende dag in huis.

Inzicht in de voortgang van de bezorgiong via bijvoorbeeld track and trace zou welkom zijn.

RJW Baas

Duidelijke website, snelle levering.

Breed assortiment, duidelijke informatie.

Email komt soms van "Tane Domotica Advies " en soms van "info@hashop.nl". Gebruik één e-mailadres (info@hashop.nl).
Verder zou het goed zijn een verzendbevestiging te ontvangen...
Verder zou het goed zijn een verzendbevestiging te ontvangen (niet gehad). En nog beter: een account op de website met bestelhistorie.

Simpel top.

Uitstekende coulance-regeling.

Richard Dijkman

Zeer snelle levering, zeer prettige en goede communicatie.

Zoals genoemd de zeer goede en prettige communicatie. Bij eventuele onduidelijkheid is er direcht contact en zal de onduidelijkheid uit de wereld worden geholpen.
Voor een eventueel probleem...
Voor een eventueel probleem is vrijwel direct een oplossing.

Op dit moment geen verbeterpunten.
Een tip, houden zoals het is.

Very good, surprisingly fast delivery

Very fast delivery. Good stock.

None

Raymon

toppe@toppe.nl

Goede en duidelijke communicatie!

Ik had een aantal vragen, deze heb ik per email gesteld, binnen 3 uur had ik al een reactie. De informatie die mij aangeleverd werd was duidelijk en begrijpelijk voor mij. Aan de hand van de snelle... Ik had een aantal vragen, deze heb ik per email gesteld, binnen 3 uur had ik al een reactie. De informatie die mij aangeleverd werd was duidelijk en begrijpelijk voor mij. Aan de hand van de snelle response direct besteld, een dag later had ik de bestelde producten al in huis.

Nee, ga vooral zo door.