8.9 /10

checkbox98% beveelt HBopeners aan!

Het product
Informatie op de site

SterSterSterLege sterLege ster

Niet erg klantvriendelijk aan de telefoon. Meneer wilde mij niet echt helpen.

Drukknop draadloos HB200/500

Antwoord HBopeners

Goedemiddag, Jammer om te horen. Excuses dat dit zo bij u is overgekomen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. MVG, HBopeners

Mooi

Backup batterij garagedeuropener

Goedemorgen, Na overleg de 2e ook naar wens geregeld inmiddels! MVG, HBopeners

raes erik

SterSterSterLege sterLege ster

is goedkoop duurkoop? oorspronkelijk dacht ik mijn 2 oude poortopeners te laten vervangen en plaatsen door nieuwe tot ik zag wat dat mij ging kosten. Handig als ik ben kocht ik maar 2 van de beste systemen bij HBopeners voorzien van wifi, met de krachtigste motor (heb gewone poorten) en stille loop en plaatste die zelf. Aanvankelijk was ik min of meer tevreden alhoewel de bediening van de 2 garagepoorten naar de 2 smartphones sturen niet lukte. Nu blijkt één van mijn poorten steeds te haperen en gaat niet meer dicht. Geen enkele plaatser zal de nodige herstelling willen doen op doe-het-zelf systemen. Daar destijds mijn vraag om hulp bij HPopeners op een dooie steen viel kwam ik tot het besluit dat goedkoop uiteindelijk duurkoop is en schreef een zeer negatieve review. Na contactopname door HPopeners werd mij tenslotte een plaatser gestuurd (mist betaling, was net buiten de waarborg) die zonder veel ingrepen de poort weer operationeel maakte. besluit: zonder mogelijkheid tot fysieke ondersteuning bij defect is het duurkoop; want ooit heb je een probleem. HPopeners, zorg voor een dekking van herstellers!

garagepoortopener met Wifi + bluetooth

ZVB UK 127 BV

Goed. Had wat vragen die snel en duidelijk beantwoord werden.

Product of service:
Shaftmotor met bediening voor openen en sluiten overhemddeur.

JJ van der Sluijs

Super service!

Easyswing 200 hekopener

Guy De Beugher

Vlotte website, makkelijk bestellen

Extra afstandsbediening

Luuk

SterSterSterLege sterLege ster

Goedkope producten, kwaliteit weet ik nog niet. Moet hem nog plaatsen. Maar aan de telefoon wordt je telkens wat anders verteld. Wel aardige collega's aan de lijn gehad, maar het verhaal veranderd bij de vraag: 'hoeveel kun je max inkorten?' wat betreft het inkorten. Standaard maten zijn enkel 2500 / 3000 breed. wil je 2750, is dit 'op maat' en betaal je fors meer. Terwijl je deze 'op maat' wel zo kunt bestellen.. Leuke up-sell denk ik zo. Klantenservice staat tussen 09:00 en 21:00 bereikbaar. Maar na 16:45 is er niemand meer aanwezig. Kreeg er een vreemd gevoel bij.

ProLine Sectionaaldeur B3000 x H2250

Antwoord HBopeners

Goedemiddag, Dank voor uw feedback. - U kan tot maximaal 25cm inkorten in breedte en/of hoogte. - We hebben inderdaad een aantal standaard maten op voorraad. Deze maten kopen wij groot in, en hebben daarom inkoopvoordeel. Alles wat van standaard afwijkt, kunnen we als maatwerk in ProLine serie bestellen. Dit is inderdaad duurder, omdat per stuk geproduceerd wordt. - Telefonisch zijn we tot ongeveer 16.45/17.00 bereikbaar van maandag t/m vrijdag. Via de chat zijn we in principe tot 21.00 bereikbaar van maandag t/m zondag. Hopelijk is het verduidelijkt hiermee. Mocht u nog vragen hebben, moet u het maar even laten weten. Met vriendelijke groet, HBopeners

G vd Berg

SterSterSterSterLege ster

De verkeerde opener is geleverd verkeerde doos met mijn gegevens op de sticker. Dus de andere klant heeft mijn gegevens ook. De collega van de service heeft het meteen geregeld en als het goed is komt morgen alsnog de juiste bestelling. Wat ter verbetering is dat ik wel een mail krijg met een retourlabel, maar geen bevestiging en trace voor de de nieuwe levering. De snelheid is top, maar geen idee wanneer nu de bezorger er is. En dus de kans dat we niet thuis zijn. Over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen. Order 60841

Garagedeur opener

Antwoord HBopeners

Goedemiddag, Nogmaals excuus voor de ontstane situatie! We zullen in het vervolg het DPD trackingnummer meesturen per mail. Hopelijk ontvangt u de juiste levering snel en correct. Deze is inderdaad gisteren direct verstuurd. Met vriendelijke groet, HBopeners

goed!

garagedeur opener

HBopeners verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

HBopeners heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 20 februari 2014

HBopeners

HBopeners is gespecialiseerd in het leveren van complete pakketten voor het automatiseren van uw garagedeur, vleugel hek of schuifhek. Alle garagedeuropeners en hekopeners worden standaard geleverd met twee afstandsbedieningen en bieden u het gemak van een gemotoriseerd open- en sluitsysteem voor uw garage of hek. HBopeners heeft een breed assortiment openers voor uw garage of hek, zodat u altijd een voor u geschikte aandrijving vindt.

Frankeneng 116 D

6716 AA Ede

Het product
Informatie op de site

SterSterSterLege sterLege ster

Niet erg klantvriendelijk aan de telefoon. Meneer wilde mij niet echt helpen.

Drukknop draadloos HB200/500

Goedemorgen, Na overleg de 2e ook naar wens geregeld inmiddels! MVG, HBopeners

raes erik

garagepoortopener met Wifi + bluetooth

ZVB UK 127 BV

Goed. Had wat vragen die snel en duidelijk beantwoord werden.

Product of service:
Shaftmotor met bediening voor openen en sluiten overhemddeur.

JJ van der Sluijs

Super service!