Goed telefonisch contact. Jammer dat in het geval bij het bekijken van de elektrische garagedeur openers er van uitgegaan wordt, dat bij niet werken van de opener, je van binnenuit de deur als nog...Goed telefonisch contact. Jammer dat in het geval bij het bekijken van de elektrische garagedeur openers er van uitgegaan wordt, dat bij niet werken van de opener, je van binnenuit de deur als nog kan openen. Bij garageboxen moet je een "noodontgrendelingssysteem bijlopen. En dat is niet vermeld. Anders had 5 sterren de waardering geweest.
Martijn
Duidelijke site, goede communicatie over de bestelling en levering. Binnen de aangegeven termijn geleverd. Producten nog niet gemonteerd dus daar geen oordeel over.
E. Groot Roessink
Hulpvaardige en kundige verkopers.
Pieter de baets
Top dienst na verkoop! Antenne was na terugsturen van defecte camera verloren gegaan in de post, goed opgelost door nieuwe antenne achterna te sturen evenals de herstelde camera.
Johan Speckman
Tevreden, vlotte bestelling en levering, vlotte dienst na verkoop, handleidingen mogen iets duidelijker zijn
han joosten
Prima service en op uitleg over product is prima. Ben zelf wat eigenwijs geweest.... de klemmen op de poortopeners ( bepalen van openingsafstand had ik eigenlijk meteen moeten kopen. Vond bij...Prima service en op uitleg over product is prima. Ben zelf wat eigenwijs geweest.... de klemmen op de poortopeners ( bepalen van openingsafstand had ik eigenlijk meteen moeten kopen. Vond bij afhalen de prijs voor deze klemmen vrij hoog ( € 30 per paar). helaas... deze zal ik nog moeten bestellen.
De paepe
Eenvoudig online te bestellen. Om 14:30 bestelling geplaatst en om 14:15 dag nadien geleverd! Het zou misschien beter zijn om handleiding voor plaatsen iets uitgebreider te maken met name oa voor...Eenvoudig online te bestellen. Om 14:30 bestelling geplaatst en om 14:15 dag nadien geleverd! Het zou misschien beter zijn om handleiding voor plaatsen iets uitgebreider te maken met name oa voor minimum en maximum afstand looprail naar plafond. Ook misschien de mogelijkheid geven om extra beugels bij te bestellen voor bevestiging aan plafond. Motor maakt weinig lawaai.
Van den Boogaard
Makkelijk te monteren,goed af te stellen , werkt prima. Levensduur?
J.Huizinga
Bij HBopeners zelf een sectionaaldeur met Garagedeuropener gaan halen . Vriendelijke ontvangst ,alles stond netjes klaar . Garage ingang verbreed en deur met opener gemonteerd ,Bij HBopeners zelf een sectionaaldeur met Garagedeuropener gaan halen . Vriendelijke ontvangst ,alles stond netjes klaar . Garage ingang verbreed en deur met opener gemonteerd , Paketten worden compleet geleverd met alle bevestiging materialen. Voor mij tot op heden : Een degelijke deur met opener voor een betaalbare prijs. Voor zelf montage is wel een technische kennis en inzicht nodig.