Informatie op de site
Het product

Fred Pluim Mentz

Mooie hekopener! Oogt degelijk en goed. De beschrijvingen zijn wel wat summier en mogen wat helderder. Deze zijn niet voor de standaard doe-het-zelver, maar echt voor de semi-profi.

michael mertens taxi den highway

Heel goede service snelle levering

De lange

Goed. Kon bij hun zelf langs komen om het product te bekijken. En ook de bestelling bij hun winkel opgehaald.

Besseghir A.

(Bewerkt)

Missende onderdelen.

Marijke Baltus

Goede middag .
Nu hebben de jongens de opener geplaatst.
Waren heel tevreden of alles.
Communicatie bij de bestelling Supper.
Montage van de opener Supper.
Mail...
Goede middag .
Nu hebben de jongens de opener geplaatst.
Waren heel tevreden of alles.
Communicatie bij de bestelling Supper.
Montage van de opener Supper.
Mail wisseling, hier een tevreden klant.
Dank u wel Marijke

Scouting Wielewaal

Goed werkende site

Dirk

Easyswing 200 besteld en succesvol kunnen monteren. Duidelijke handleiding en fijn montagemateriaal.

Anna-Paulowna

Snel geleverd en prima materiaal met daarbij een goede handleiding.

Gerard van Dijk

Mooi en goedwerkend product. Montage handleiding zou duidelijker kunnen.
Mooi en goedwerkend product. Montage handleiding zou duidelijker kunnen.
Telefonisch uitstekend geholpen ook met vragen tbv montage. Aftersales prima. Na moeite te hebben met het signaal van de GSM module werd er binnen een dag een externe antenne gezonden zonder extra kosten.

Arjen Jilsink

Ik heb een draaihekjes systeem, easy swing gekocht. Ik heb het nu ongeveer een half jaar en de ene storing na de andere. Nog een storing en ben van plan alles weg te doen en alternatief systeem aan... Ik heb een draaihekjes systeem, easy swing gekocht. Ik heb het nu ongeveer een half jaar en de ene storing na de andere. Nog een storing en ben van plan alles weg te doen en alternatief systeem aan te schaffen. Wat een ellende