Heel goede service,na verkeerd type te hebben besteld welke ik reeds gemonteerd had-->geen probleem om te retourneren.Bij vragen werd ik steeds goed geholpen,niets is hun te veel.Bij dit bedrijf...Heel goede service,na verkeerd type te hebben besteld welke ik reeds gemonteerd had-->geen probleem om te retourneren.Bij vragen werd ik steeds goed geholpen,niets is hun te veel.Bij dit bedrijf staat de klant op de eerste plaats.Een voorbeeld.
W.A. van Helden
Er zou een tweede beugel van 1035 d bij kunnen voor betere bevestiging.
Rob hurks
Zeer snelle levering, telefonisch zeer goed bereikbaar voor uitleg is het niet voldoende sturen ze een monteur ,kortom top.
Teun
Zeer gemakkelijk te plaatsen met duidelijke uitleg en foto's. Werkt zeer goed en geen problemen ,hopen dat het zo blijft.top!
Sisde
De plannen voor installatie zijn niet de beste. Moeilijk en onduidelijk
Rudi
Goede prijs kwaliteit . goede service
M. Dawson
Heel snel geleverd. Makkelijk te installeren. Een punt iets minder ontbreken van bevestiging materiaal om op het plafond te bevestigen.
Ronny Daenen
Zeer vlotte en snelle verzending. Zeer vriendelijke en behulpzame tips via de chat. Niets negatief te vermelden. Vele bedrijven kunnen hier nog iets van leren.
Colman Jos
Vlotte afhandeling.
Caravancentrumtinte
Er word korrelt geleverd , en met problemen goed tefonies geholpen.