Bestelling, verzending, montage en werking, alles is naar wens verlopen.
Eddy
Zoals het hoort.
Bruno
Snelle levering, mooi ding, werkt perfect, makkelijk te installeren.
W de Croon
Goede info op site bij bestellen, snelle levering.
J van Hoof
Het was een vlotte levering; montagebeschrijving is redelijk goed leesbaar; diverse schroeven en boutjes over gehouden.
H M
Gemakkelijk te vinden op het internet, goede recensies, goede web site met uitstekende informatie. Na bestelling snelle levering, de installatie was na enig puzzelen door de wat onduidelijke...Gemakkelijk te vinden op het internet, goede recensies, goede web site met uitstekende informatie. Na bestelling snelle levering, de installatie was na enig puzzelen door de wat onduidelijke handleiding geen moeiijke klus. Werking van de deuropener is zoals verwacht! Tip: updaten van de papieren montage instructie is geen overbodige luxe.
Obbe van der Zijl Nadere inlichtingen over deze speciale toepassing bij 9648LH1
Ik heb eenHBJR-800 garagedeuropener gekocht ,degebruiksaanwijzing is duidelijk. Ook het inleren gaat prima alleen in mijn geval moest ik alles andersom doen.Ik gebruik hem om door middel van 2...Ik heb eenHBJR-800 garagedeuropener gekocht ,degebruiksaanwijzing is duidelijk. Ook het inleren gaat prima alleen in mijn geval moest ik alles andersom doen.Ik gebruik hem om door middel van 2 trek/duwstangen een dubbele deur met scharnieren aan de zijkant open te doen.Dit gaat voortreffelijk.
Ilonka
Super goede service, eerste bestelling is helaas niet aangekomen dit is zeker naar tevredenheid opgelost door HBopeners.
R. De Vries
Snelle levering, helaas verkeerde produkt. Echter snel en simpel opgelost na een e-mailtje hierover.
RHacour
Ik ben helemaal tevreden, ik heb hem geïnstalleerd en werkt perfect, dank zij de goede uitleg.