Informatie op de site
Het product

Nooijens Verhuur

Deur geplaatst en werkt goed.
De handleiding is alleen niet compleet, bijv. de kleuren van de veren en welke kant welke kleur dan moet staat nergens beschreven.

John Nanne

Ik had een garagedeuropener besteld met kunststof snaar en er werd er een met ketting geleverd. Een telefoontje was genoeg en drie dagen later kreeg ik de snaar geleverd zonder dat ik weer iets... Ik had een garagedeuropener besteld met kunststof snaar en er werd er een met ketting geleverd. Een telefoontje was genoeg en drie dagen later kreeg ik de snaar geleverd zonder dat ik weer iets terug moest sturen. Onwijs goed afgehandeld. Proficiat.

Van Severen Rudy

(Bewerkt)

Vlotte bestelling goede na service , klavier werkte niet , terug gestuurd , 2 dagen later een nieuwe ontvangen ??

Christoffels

Heel behulpzaam Zelfs na sluitingstijd

Erik Verhoeven

Snelle levering. Correcte prijs kwaliteit verhouding. Niet erg gedetailleerde bouwinstructie.

Ivan Dequevy

Zeer tevreden

Combicomfort

Al eerder een garagedeur opener van jullie besteld voor een klant die met de scootmobiel eenvoudig naar binnen wil rijden, Combicomfort leverancier van mobiliteits hulpmiddelen bied dat als extra... Al eerder een garagedeur opener van jullie besteld voor een klant die met de scootmobiel eenvoudig naar binnen wil rijden, Combicomfort leverancier van mobiliteits hulpmiddelen bied dat als extra service aan.
Ook degene die hem gemonteerd heeft was er erg over te spreken.. Wij als bedrijf , onze klant en de monteur helemaal tevreden !