Informatie op de site
Het product

geert

Op zaterdag de opener besteld, zoals op de website beschreven, woensdag geleverd. Product geleverd zoals omschreven op de website.

Van der veer

Naar wat tegenslagen werd de deur nu super perfect wij zijn heel blij met de afstand bediening van de hij werd op grote afstand vriendelijke groetjes familie van de heer

Jan Sr

De bestelling duurt langer dan gebruikelijk. Het instellen van de bediening zou iets uitgebreider kunnen en veel woorden zijn aan elkaar geschreven wat e.e.a. onduidelijk maakt.

hanselbers@outlook.com

Maandagmiddag even gebeld over leverbaarheid, online de de opener besteld, en dinsdagmiddag al in huis!
door een aansluitfout van mijzelf werkte de afstandbediening eerst niet, maar door het antwoord op mijn mail op zaterdagmiddag(!) was dat snel verholpen. Toen ik tot overmaat van ramp bij het definitief op het lichtpunt aansluiten de hele unit op de betonvloer liet kletteren was een mailtje voldoende: 'Stuur maar op, we bekijken wat er vervangen moet worden' en ook dat was (Kostenloos!!!) binnen 36 uur weer uit-en-thuis, Top!!
Al met al: perfecte info, perfecte service -ook in het weekend 'aanspreekbaar'- en dat alles voor een uiterst betaalbare prijs! Van Harte Aanbevolen!

Peter

Ondersteuning per telefoon is goed nalkevering van spullen ook snel en goed

A. van Oss

Prima product, goede service!

Tommy Drinkwater ETB 2H Nijmegen

Goed ook direct antwoord vraag via telefoon instellingen deur openers

Klant uit Veenendaal

Duidelijke info op site.
Accessoire besteld voor garage opener die ik al jaren geleden heb gekocht en die tot volle tevredenheid ook al jaren werkt.

Freek Joustra

Duidelijk en goed