Prima product. makkelijk te installeren. snelle beweging.
van de Ven
Supersnelle levering tegen betaalbare prijzen!
G.A.Smith
HBJR 600 net geinstaleerd. Moest voor het inlezen goed opletten, na enige tijd wel gelukt. Opener werkt tot tevredenheid. Geluid (ketting) behoorlijk zacht, maar licht ( led) erg zwak.
Dieltjens Leo
Het materiaal is volgens mij zeer degelijk en zijn geld waard. de handleiding bevat fouten en is onvolledig. Wel is er via mail snelle en behulpzame ondersteuning.
Peeba
Snel geleverd TOP
Moeskops
Snelle levering, duidelijke info
Eddy Brugge
C.Spanhaak
Over een gesloten garage wordt niet gesproken. het boor boutje is slecht aan gegeven,op PC beter. Ketting spannen wordt niet over gesproken (hoe strak ?)
K Blokzijl
Prima, vlotte bezorging en makkelijk te installeren .
Xander
Op maandag besteld. Gelukkig was dinsdag de 1e verzenddag van de week dus had ik hem woensdag in huis. Het was de tweede deur die ik bij hb besteld heb en deze ervaring was net zo goed als de...Op maandag besteld. Gelukkig was dinsdag de 1e verzenddag van de week dus had ik hem woensdag in huis. Het was de tweede deur die ik bij hb besteld heb en deze ervaring was net zo goed als de eerste. Duidelijke handleiding en voor minder geld een veel sterkere garagedeuropener. Ik heb de riem aandrijving besteld maar die maakt bijna net zoveel lawaai als de ketting omdat de deur nu eenmaal iets lawaai maakt. Aanrader.