Ik heb de HJR-600 garagedeur opener aangeschaft via internet bij HBOpeners. Levering was vlot. Montage van de dire losse raildelen kostte erg veel doorzettingsvermogen. Voor het overige ging montage...Ik heb de HJR-600 garagedeur opener aangeschaft via internet bij HBOpeners. Levering was vlot. Montage van de dire losse raildelen kostte erg veel doorzettingsvermogen. Voor het overige ging montage en ingebruikneming prima. De deur opent stiller en sneller dan mijn vorige (Chamberlain). Afstandsbediening is gevoelig: de opener kan al vanaf grote afstand worden geopend. Kortom: het lijkt een erg goede aanschaf voor een scherpe prijs.
a sonneveld
Ik zocht een goede betaalbare opener en die heb ik bij u gevonden.
Helsmoortel Luc
De mechanische constructie laat wat te wensen over: het PVC-deksel drukte wat te hard op de leerknop, waardoor de garage poort, zonder bedient te zijn open ging. Dus, het deksel er losser...De mechanische constructie laat wat te wensen over: het PVC-deksel drukte wat te hard op de leerknop, waardoor de garage poort, zonder bedient te zijn open ging. Dus, het deksel er losser opgeplaatst. Anders, geen klagen.
Wille Ronny
Zeer goede installatieomschrijving
BetuwTech B.V.
Makkelijke website snelle behandeling van de opdracht
arie hendriks
Zeer goed te spreken . had op zaterdag gemaild voor een vraag, en kreeg dezelfde dag nog een mail terug
nvt.
Snel en netjes geleverd
Harriet Petri
Wij hebben de poort opener nog niet geïnstalleerd !