Goede ervaring, veel hulp via email wegens de speciale situatie bij mij. Een aanrader.
Geert
Snelle levering in Belgie , makkelijk te installeren en informatie bij de produkten is correct voor de aansluitingen. Ideaal voor de doe- het - zelver!
van den broek
Werk nu perfect na wat haperingen met instellingen en de code slot hebben zij mij de juiste informatie gegeven
Klusbedrijf Goedman
Prima bedrijf. Na installatie een probleempje met de instellingen. Waarna ik gebeld heb En zeer prettig geholpen ben om het probleem op te lossen. Het product( easyswing200) is absoluut top...Prima bedrijf. Na installatie een probleempje met de instellingen. Waarna ik gebeld heb En zeer prettig geholpen ben om het probleem op te lossen. Het product( easyswing200) is absoluut top kwaliteit en nagenoeg geruisloos. Ik zal de volgende keer zeker weer bij hb openers bestellen.
H. de Caluwé
Hallo. Goede en snelle levering van de garagedeur opener ook de informatie die er bij is om hem te monteren was zeer duidelijk . Kortom ik ben er zeer tevreden over , en kan jullie...Hallo. Goede en snelle levering van de garagedeur opener ook de informatie die er bij is om hem te monteren was zeer duidelijk . Kortom ik ben er zeer tevreden over , en kan jullie bedrijf zeer zeker bij iedereen aanraden . Met een vriendelijke groet .H de Caluwé
Hervormde Gemeente Rijssen
Goed contact gehad, snelle levering en goed product geleverd.
Uitterhoeve
Het apparaat hangt en werkt goed. De installatieinstructie is echter te vaag.
schiettecatte christ
vlotte afhandeling van de aankoop
peter
Het was eenvoudig om te monteren en heel gemakkelijk voor de poort af te stellen
Marco Bax
Snelle levering, goed product. Niets mis mee, zeker een aanrader!