Particulier
- Product of service:
- Afstands bediening
Snelle levering en goede instructie toegevoegd
Naar wens geholpen
Snelle levering, jammer dat er geen kortingscodes komen mocht je vaker wat bestellen.
Fantastisch
Goed vlot verstuurd goed verpakt
Super service na de tweede keer problemen gewoon weer opgelost nee echt een top bedrijf
Tot dusver goed
Heel goed
Specialisten met kennis van zaken, en probleem? wordt direct adequaat opgelost. Zeer tevreden over hulp en advies!
In de handleiding staat dat je de cilinders ( motoren) kunt gebruiken bij naar binnen en buitendraaiende poorten. Voor binnendraaiende poorten is de handleiding oké, maar voor buitendraaiende poorten had misschien vermeld moeten worden dat de montage afwijkt en hulpstukken noodzakelijk zijn zodat de motoren buiten de staander van het hek gemonteerd dienen te worden. Ik heb hierover contact opgenomen en foto's toegestuurd gekregen zodat dit voor mij nu wel duidelijk was Poort met de bediening werkt perfect. M v.g. Rini van Thiel
Geweldig goed
Tekening kon beter. Dubbele koppen op ab niet duidelijk
HBopeners verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
HBopeners heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle levering en goede instructie toegevoegd