Monique
- Product of service:
- Hederaheg 120x180 Snelle leverIng
Heel tevreden
Prima ervaring. Na de bestelling met aflevermogelijkheden, zijn we prima op de hoogte gehouden omtrent de levering. Ook de aanvankelijk verkeerd geleverde beugels zijn op dezelfde nog opgestuurd. We zijn zeer tevreden met en niet in het minste over de kwaliteit van de kant-en-klaar Hederaschutting. Prima!
Mooie planten, aardige man die ze kwam brengen l
Positief. Goede communicatie.
Op het eerste gezicht zag de Hedera er goed uit. Levering ging prima. Bij het planten bleek echter dat een behoorlijk deel van de stengels geknakt waren. Veel bladeren hangen nu slap en het is de vraag of dit nog herstelt.
Prima geregeld, snel bezorgd
Uitstekend
Positief, kwamen netjes hun afpraken na
prima
Zeer tevreden Alles In orde
Goede kwaliteit Hedera hybernica. Voldoende keuze in hoogtes. Snelle en correcte levering.
Snelle bezorging en een keurige aflevering van het product.
Hederaschutting.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hederaschutting.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekend
Positief, kwamen netjes hun afpraken na
prima
Zeer tevreden Alles In orde
Snelle bezorging en een keurige aflevering van het product.
Hederaschutting.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Hederaschutting.nl