MPKoopmanHoogland

Een hele fijne en deskundige ervaring gehad met dhr J.W.Prins
Zijn benadering was zeer begripvol met uiteindelijk een goed resultaat.

Reactie Helder bij Letselschade:

Bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat u een fijne ervaring hebt gehad met Jan Willem en dat dit tot een goed resultaat leidde!

Svetlana Ahmadzai

Wij hebben een hele fijne samenwerking met Helder gehad. De heer Prins was onze contactpersoon en hij heeft erg veel kennis en is heel prettig in de omgang. Alle stappen werden heel duidelijk... Wij hebben een hele fijne samenwerking met Helder gehad. De heer Prins was onze contactpersoon en hij heeft erg veel kennis en is heel prettig in de omgang. Alle stappen werden heel duidelijk besproken en overlegd. De heer Prins heeft ons ontzettend geholpen met het afronden van een langlopende zaak. Wij zijn erg tevreden met de samenwerking, de uitkomst en het verloop geweest. Wij raden Helder letselschade zeker aan!

Reactie Helder bij Letselschade:

Bedankt voor uw mooie review! Wij vinden het belangrijk dat we helder en open communiceren over het letselschade proces en nemen onze cliënten hierin mee. Fijn dat u dit ook zo ervaren heeft!... Bedankt voor uw mooie review! Wij vinden het belangrijk dat we helder en open communiceren over het letselschade proces en nemen onze cliënten hierin mee. Fijn dat u dit ook zo ervaren heeft!

Anne van den Berg

Zijn zijn deskundig en duidelijk

Reactie Helder bij Letselschade:

Bedankt voor uw mooie review!

Özlem Capkin

Ik kan alleen maar zeggen dat ik het als fantastisch heb ervaren. De steun, begrip en toewijding die ik kreeg van mijn contactpersoon/belangenbehartiger, Dhr. Omid Sabet. Petje af !!

Reactie Helder bij Letselschade:

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat Omid u zo goed heeft bijgestaan en u dit als zeer positief heeft ervaren!

WF Jansen

Vriendelijk, ter zake kundig, efficiënt en goed bereikbaar.

Reactie Helder bij Letselschade:

Bedankt voor uw mooie review!

Samir

Ik ben ontzettend tevreden over de service van Reinout van Helder Letselschade. Vanaf het begin hebben ze mij uitstekend geholpen en mij stap voor stap door het proces begeleid. Wat ik vooral... Ik ben ontzettend tevreden over de service van Reinout van Helder Letselschade. Vanaf het begin hebben ze mij uitstekend geholpen en mij stap voor stap door het proces begeleid. Wat ik vooral waardeer, is dat ze altijd goed bereikbaar zijn voor vragen en dat Reinout regelmatig contact opneemt om het verloop van het proces te bespreken. Het geeft veel rust en vertrouwen om te weten dat alles in goede handen is. Ik kan Helder Letselschade en Reinout van harte aanbevelen aan iedereen die ondersteuning nodig heeft bij letselschadezaken.

Reactie Helder bij Letselschade:

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met onze cliënten, fijn dat u dit ook... Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met onze cliënten, fijn dat u dit ook als prettig ervaren hebt.

Ron Wisseborn

Ik ben bij Helder letselschade gekomen door Dhr. mr. R.C. (Reinout) Prins. die in het verre verleden mijn familie bij een ongeval met zeer goede resultaten heeft vertegenwoordigd.
Na mijn...
Na mijn ongeval met letsel heb ik dan ook direct contact opgenomen met dhr. Prins.
Deze heeft mij zeer deskundig 2 jaar bijgestaan met een zeer goed eindresultaat en een uitstekende financiële afwikkeling.
Aan het contact met Helder letselschade heb ik ook een zeer goede ervaring.

Reactie Helder bij Letselschade:

Bedankt voor uw mooie review! Wat bijzonder dat u op deze manier bij ons terecht bent gekomen en dat u twee jaar goed bent bijgestaan door Reinout. Fijn dat uw zaak naar tevredenheid is... Bedankt voor uw mooie review! Wat bijzonder dat u op deze manier bij ons terecht bent gekomen en dat u twee jaar goed bent bijgestaan door Reinout. Fijn dat uw zaak naar tevredenheid is afgewikkeld!

Jeroen logistiek

Na een aanrijding van achteren op mijn bestelauto , ben ik via internet bij Helder bij letselschade terecht gekomen bij Dhr Reinout Prins bij deze echt een aanrader je wordt echt goed begeleid met... Na een aanrijding van achteren op mijn bestelauto , ben ik via internet bij Helder bij letselschade terecht gekomen bij Dhr Reinout Prins bij deze echt een aanrader je wordt echt goed begeleid met je schade en letsel
Dhr prins neemt àlles rustig met u door en loopt dan het hele traject met u mee

Reactie Helder bij Letselschade:

Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat u goed werd geholpen door Reinout!

Aga

Alles was prima goed!

Reactie Helder bij Letselschade:

Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat u tevreden bent!

Anja Schep

Heel fijn contact, komen afspraken goed na, weten waar ze het over hebben. Denken niet alleen zakelijk maar ook menselijk

Reactie Helder bij Letselschade:

Bedankt voor uw mooie review! Juist het menselijke aspect in ons werk vinden wij zo belangrijk, fijn dat u dit ook zo ervaren hebt!