9.4 /10

checkbox98% beveelt Helder Letselschade aan!

dijkhof

uitstekend

JanBert Smit

Ik ben erg goed geholpen door Jan-Willem. Jan-Willem denkt met je mee en is altijd bereikbaar voor vragen. Ik heb zijn professionele en transparante werkwijze als zeer prettig ervaren. Bedankt!

Yasmine

Ik ben ontzettend tevreden over de begeleiding en ondersteuning van Reinout Prins. Vanaf het eerste contact voelde ik mij gehoord en serieus genomen. Ik ben sinds het begin van het proces goed op de hoogte gehouden en wist altijd waar ik aan toe was. Na elke communicatie met de tegenpartij kreeg ik meteen een duidelijke update, wat mij veel rust gaf. Wat ik bijzonder waardeer, is niet alleen de deskundige begeleiding, maar ook de mentale steun en praktische tips die ik van Reinout heb gekregen. Dat maakte het proces niet alleen makkelijker, maar gaf mij ook vertrouwen in de juiste afloop. Met zijn hulp hebben we het proces succesvol afgerond en heb ik een goede schadevergoeding gekregen voor mijn letsel. Ik kijk er met een goed gevoel op terug en ben Reinout ontzettend dankbaar. Een professionele, vriendelijke en empathische aanpak beter had ik het niet kunnen wensen. Nogmaals bedankt!

Corine

Duidelijke en professionele manier van werken. Geven heldere uitleg over het proces bij letselschade en zijn goed in de communicatie gedurende het traject. De heer Reinout Prins heeft de zaak goed afgehandeld.

Antwoord Helder Letselschade

Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat uw zaak goed is afgehandeld en u tevreden bent over de manier waarop wij werken! Met vriendelijke groet, team Helder bij Letselschade

G.R.S

Ben heel goed geholpen door Jan-Willem Prins. Vanaf dag 1 tot het laaste. Dank u wel Jan-Willem.

Antwoord Helder Letselschade

Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat u goed geholpen bent door Jan Willem. Met vriendelijke groet, team Helder bij Letselschade

Rolf Wissenburg

Na mijn bedrijfsongeval in 2019 heeft de heer Prins zo veel tijd en energie in mijn zaak gestoken, dat het uiteindelijk heeft geresulteerd in een bijzonder goede afhandeling van de zaak. Een diepe buiging voor Reinout.

Antwoord Helder Letselschade

Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat uw zaak na die lange tijd op een goede manier en naar tevredenheid is afgerond! Met vriendelijke groet, team Helder bij Letselschade

Patrick Harper

Zeer professioneel en prettig om mee te werken

Antwoord Helder Letselschade

Bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat u het zo ervaren heeft! Met vriendelijke groet, team Helder bij Letselschade

Gerard van Leeuwen

Duidelijke uitleg wat het proces rond letselschade is en alle vragen werden prima beantwoord. Het geeft een fijne vertrouwde sfeer.

Antwoord Helder Letselschade

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zich vertrouwd voelde bij ons, dat vinden wij erg belangrijk! Met vriendelijke groet, team Helder bij Letselschade

Pepijn

Positief, goede begeleiding en geven duidelijkheid waar nodig. Maar nemen ook de stress en zorgen weg die met een letselschade traject toch vaak hand in hand gaan.

Antwoord Helder Letselschade

Bedankt voor uw mooie review! Mooie complimenten om te horen! Met vriendelijke groet, team Helder bij Letselschade

MPKoopmanHoogland

Een hele fijne en deskundige ervaring gehad met dhr J.W.Prins Zijn benadering was zeer begripvol met uiteindelijk een goed resultaat.

Antwoord Helder Letselschade

Bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat u een fijne ervaring hebt gehad met Jan Willem en dat dit tot een goed resultaat leidde! Met vriendelijke groet, team Helder bij Letselschade

Svetlana Ahmadzai

Wij hebben een hele fijne samenwerking met Helder gehad. De heer Prins was onze contactpersoon en hij heeft erg veel kennis en is heel prettig in de omgang. Alle stappen werden heel duidelijk besproken en overlegd. De heer Prins heeft ons ontzettend geholpen met het afronden van een langlopende zaak. Wij zijn erg tevreden met de samenwerking, de uitkomst en het verloop geweest. Wij raden Helder letselschade zeker aan!

Antwoord Helder Letselschade

Bedankt voor uw mooie review! Wij vinden het belangrijk dat we helder en open communiceren over het letselschade proces en nemen onze cliënten hierin mee. Fijn dat u dit ook zo ervaren heeft! Met vriendelijke groet, team Helder bij Letselschade

Anne van den Berg

Zijn zijn deskundig en duidelijk

Antwoord Helder Letselschade

Bedankt voor uw mooie review! Met vriendelijke groet, team Helder bij Letselschade

Özlem Capkin

Ik kan alleen maar zeggen dat ik het als fantastisch heb ervaren. De steun, begrip en toewijding die ik kreeg van mijn contactpersoon/belangenbehartiger, Dhr. Omid Sabet. Petje af !!

Antwoord Helder Letselschade

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat Omid u zo goed heeft bijgestaan en u dit als zeer positief heeft ervaren! Met vriendelijke groet, team Helder bij Letselschade

WF Jansen

Vriendelijk, ter zake kundig, efficiënt en goed bereikbaar.

Samir

Ik ben ontzettend tevreden over de service van Reinout van Helder Letselschade. Vanaf het begin hebben ze mij uitstekend geholpen en mij stap voor stap door het proces begeleid. Wat ik vooral waardeer, is dat ze altijd goed bereikbaar zijn voor vragen en dat Reinout regelmatig contact opneemt om het verloop van het proces te bespreken. Het geeft veel rust en vertrouwen om te weten dat alles in goede handen is. Ik kan Helder Letselschade en Reinout van harte aanbevelen aan iedereen die ondersteuning nodig heeft bij letselschadezaken.

Antwoord Helder Letselschade

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met onze cliënten, fijn dat u dit ook als prettig ervaren hebt. Met vriendelijke groet, team Helder bij Letselschade

Geantwoord op

Helder Letselschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Helder Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 12 maart 2018

Helder Letselschade

Als iemand anders letselschade bij u veroorzaakt, kunt u dat op zijn of haar verzekeraar verhalen. Maar waar heeft u recht op en hoe kunt u weer verder?

Philipsstraat

Anne van den Berg

Zijn zijn deskundig en duidelijk

Özlem Capkin

WF Jansen

Vriendelijk, ter zake kundig, efficiënt en goed bereikbaar.

Samir

Helder Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt: