Drago

Ik had een squat rack besteld, en kort daarna een set hexa dumbbells (2x14kg). Heeft ff geduurd voor dat er geleverd was (was niet op voorraad) maar ik heb uiteindelijk alles netjes binnen gekregen... Ik had een squat rack besteld, en kort daarna een set hexa dumbbells (2x14kg). Heeft ff geduurd voor dat er geleverd was (was niet op voorraad) maar ik heb uiteindelijk alles netjes binnen gekregen en ben zeer zeker tevreden!

goeie spul voor lekker sporten

R. Lambers

Erg goed!

De klantenservice is erg goed.

Giel

Bestelling gedaan en een paar dagen later kreeg ik een mail van DPD dat de bestelling geleverd zou zijn maar helaas niets ontvangen.
Contact opgenomen met Helisport en die ging de bestelling...
Contact opgenomen met Helisport en die ging de bestelling opnieuw versturen.
Weer een paar dagen later opnieuw een mail van DPD dat de bestelling geleverd zou zijn maar helaas weer niets ontvangen.
De buren gevraagd maar ook die hebben niets aangenomen en hebben geen pakketbezorger gezien.
Opnieuw contact gezocht met Helisport maar nu krijg ik geen reactie meer.
Heb mijn bestelling niet ontvangen en wel betaald.

Weet ik nog niet

Siebe Bosma

Nog niet bekend , artikelen nog niet geleverd , ik wacht nog

Nog niet bekend

Marnix Polderman

Heel goed alleen het product stinkt heel erg naar een rook lucht en krijg het er niet meer uit (8kg Dumbells hastings gekocht)

Prijs verhouding is goed

Pieter Gros

Geweldig! Serieus !

Alles tot aan levering en het product en de prijs !

R

Snel geleverd

Kwaliteit van het product. Prijs ook aantrekkelijk.

Ben Van Roon

Op tijd geleverd en goede prijs

Robert van As

Bestellen vlot, telefonisch bereikbaarheid goed. Proactieve informatie levering kan beter

Goede website, goede kwaliteit van producten

P

Rubber op gewichten geeft enorm af. Dumbells ruiken sterk naar rubber